Foto: Vida Press

Brīvdienās noslēgusies britu karaliskā ģimenes pārstāvju vizīte Kanādā – Princis Viljams kopā ar sievu, Kembridžas hercogieni Katrīnu un abu kopīgajiem bērniem Džordžu un Šarloti atgriezušies Lielbritānijā.

Ārvalstu mediji vēsta, ka Viljams un Katrīna ar abu kopīgajiem bērniņiem izlidojuši no Vankūveras. Lidostā britu karaliskās ģimenes pārstāvjus sagaidījis preses fotogrāfu pūlis.

Četrotne tapusi iemūžināta virknē apburošu kadru, un atkal izcelties pamanījies mazais Džordžs. Mediji vēsta, ka viņš dedzīgi mājis ļaužu pūlim un uzvedies kā īstens princis.

Atgādinām, ka aizvadītajā nedēļā karaliskās ģimenes pārstāvji viesojās dārza svētkos Viktorijā, un pēdējās tūres dienas viņiem pagājušas vienā skrējienā.

Tiek vēstīts, ka ģimene vispirms no Viktorijas ar lidmašīnu nogādāta Vankūverā, lai vēlāk turpinātu garo mājupceļu.

Fotogrāfiem Viktorijā izdevies tikt pie aizkustinošiem kadriem – paceļoties lidmašīnai, mazais princis visu notiekošo novērojis, savu mazo deguntiņu cieši piespiedis lidaparāta logam.

Tiek vēstīts, ka mazais Džordžs paviesojies arī lidmašīnas pilota kabīnē. Princis aizrautīgi šiverējies ap daudzajām podziņām un stūri, un, kad Katrīna dēliņam vaicājusi, uz kurieni viņš lido, mazulis lepni atbildējis, ka nogādās ģimeni uz Angliju.

Atgādinām, ka šī ir pirmā oficiālā ārvalstu vizīte, kurā Viljamam un Katrīnai līdzi devušies arī abi bērni – princis Džordžs, kuram šovasar apritēja trīs gadiņi, un gadu vecā Šarlote.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!