Foto: Privātais arhīvs
Trešdien, 18. septembrī, dzimšanas dienu svin Krievijas populārākie dvīņi – humorista Maksima Galkina un estrādes primadonnas Allas Pugačovas bērni Garijs un Ļiza. Brālim un māsiņai šajā dienā aprit seši gadiņi, un savā jubilejā abi īpaši godinājuši savu mammu.

Galkins ar sievu un bērniem šovasar atpūtās Jūrmalā, bet līdz ar rudens pienākšanu viņa saime devās atvaļinājumu turpināt uz kādu siltāku zemi, līdz ar to dvīņiem dzimšanas dienas svinības ģimenes miteklī – pilī Maskavas pievārtē – šogad gājušas secen.

Tiesa, tas gan nenozīmē, ka gaviļnieki savos svētkos palikuši bez dāvanām, viesiem, baloniem, jautrības, dejām un citām līksmām izklaidēm.

Galkins "Instagram" tīklā publicējis video, kurā iemūžināts abu jubilāru jestrais dancis istabā, kas izgreznota ar daudziem baloniem. Tāpat arī lepnais tētis padalījies ar īpaši sirsnīgu sižetu, kurā dvīņi apsveic savu māmiņu.

Garijs un Ļiza mammai uzdāvinājuši ziedus un pateikuši paldies, ka "uzdāvināji mums dzīvību".

Atgādinām, ka Jeļizaveta un Garijs piedzima 2013. gada septembrī. Pugačovas un Galkina dvīņus pasaulē laida surogātmāte. Savukārt par precētu pāri abi skatuves mākslinieki kļuva 2011. gada decembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!