Foto: Privātais arhīvs

Skandalozais erotisko fotogrāfiju mākslinieks Aleksandrs Sokolovs (attēlā) pēc gandrīz gadu ilgām attiecībām izšķīries no savas draudzenes - Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra vijolnieces Darjas Smirnovas.

Kā šķiršanās iemeslu Sokolovs min pāra radošās profesijas, kas paņēmušas visu brīvo laiku, ko veltīt attiecību kopšanai.

”Gan es, gan Darja abi esam ļoti radoši cilvēki, un mūs vieno kopīga īpašība - simtprocentīga sevis veltīšana darbam. Diemžēl mēs darbojamies dažādās nozarēs: viņa ir mūziķe, bet es - fotogrāfs.

Tā kā gan viņai, gan man nākas sevi nemitīgi veltīt darbam, attiecību laikā tikāmies ļoti reti. Un, kā zināms, ja cilvēki tik maz laika pavada kopā, tad ar laiku izzūd pat viskarstākās jūtas," sarunā ar DELFI Izklaide atklāj mākslinieks.

Sokolovs pieļauj, ka, ja būtu darbojies vienā nozarē ar Darju, situācija, iespējams, būtu izvērsusies krietni citādāk, kā arī atklāj, ka pāra šķiršanās notikusi uz draudzīgas nots.

”Ja arī es būtu orķestra mūziķis, tad viss varbūt būtu bijis citādi. Pēc šķiršanās palikām ļoti labi draugi un vēl tagad ik pa laikam kopīgi ieturam maltītes. Patiesībā līdzīgi bija arī tad, kad bijām pāris, bet tās jau nevar nosaukt par attiecībām.

Attiecības parasti veidojas starp cilvēkiem, kuri saistīti ar līdzīgām interesēm un nodarbošanos. Režisori draudzējas ar aktrisēm, fotogrāfi ar modelēm, mūziķi ar dziedātājām.

Tomēr, lai gan ar Darju pārstāvam atsevišķas jomas, laiks, ko pavadījām kopā, bija ļoti spilgts un jaunu un pozitīvu emociju piepildīts," stāsta Sokolovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!