Foto: Privātais arhīvs

Seksīgā pašmāju fitnesa modele Karīna Akmens (attēlā) ir viena no nopelniem bagātākajām un populārākajām latviešu kultūristēm pasaulē, un beidzot viņa atklājusi noslēpumu, kā tikt pie tikpat neatkārtojamām un krāšņām ķermeņa formām, kādas ir viņai.

Karīna šobrīd atrodas Dubaijā, kur pievilcīgā modele ne tikai bauda šīs zemes kultūru, bet arī pilnveido savas profesionālās gaitas - laiska atpūta pludmalē un restorānu apmeklēšana mijas ar smagiem treniņiem sporta zālē.

To, kā seksīgajai fitnesa modelei sokas Dubaijā, viņa vērienīgi atspoguļo savu sociālo tīklu profilos, un šonedēļ viņa savus draugus un atbalstītājus iepriecinājusi arī ar vairākiem padomiem, kā īsā laikā atbrīvoties no liekajiem kilogramiem.

Akmens jau vairākkārt uzsvērusi, ka viņas pievilcīgā ķermeņa noslēpums esot gaužām vienkāršs - vēlamo efektu modele panākusi ar sabalansēta uztura un smagu treniņu palīdzību. Karīna pat izstrādājusi īpašu vingrojumu programmu, kuru iespējams veikt mājas apstākļos.

Kā savā Facebook profilā vēsta seksīgā modele, viņas izstrādātais vingrojumu komplekss, kurā iekļauti gan vēdera preses, gan piepumpēšanās vingrojumi un pat smagumu cilāšana, īsā laikā palīdzēšot atbrīvoties no vairākiem liekajiem kilogramiem un pilnvērtīgi sagatavoties pludmales sezonai.

Vingrojumu programma sastāv no divām daļām, starp kurām tiek ieturēta piecu minūšu atpūta, un katrā no tām ietverts vairāku vingrojumu komplekss, kurš jāizpilda četras reizes pēc kārtas, starp aktivitātēm ieturot pavisam īsas pauzes, lai padzertos un nomainītu pozu.

Pirmā daļa sākas ar svaru stieņa vilkmi no zemes, un šis vingrojums jāizpilda 12 reizes. Turpinājumā, karājoties pie stieņa, kājas tiek 12 reizes paceltas deguna augstumā. Tad tikpat daudz reižu jāveic piepumpēšanās ar izklupieniem, bet noslēgumā 12 reizes tiek veikti pietupieni, virs galvas turot svaru stieni.

Otrajā daļā tiek veikti 15 palēcieni uz vismaz metru un 20 centimetrus augsta šķēršļa, tad jāizpilda 15 palēcieni no tupus pozas, bet noslēgumā tikpat reižu jāveic vingrojums, kura laikā pret zemi tiek mesta pildbumba.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!