Foto: DELFI/LETA

Aktieris Gatis Gāga pavasarī pošas dzert kāzas. Viņa izredzētā – politiķes un eksministres Ingunas Rībenas meita Žaklīne Zābere.

Lai gan jaunais pāris centušies precību notikumu paturēt noslēpumā, gan Gāga, gan Zābere faktu par pavasarī plānotajām kāzām apstiprina, šonedēļ vēsta žurnāls "Privātā dzīve".

Aktieris izdevumam atklāj, ka ar Žaklīni iepazinies pirms vairākiem gadiem, turklāt abus vienojis kopīgs darbs pie pašmāju lielākā kino notikuma – filmas "Dvēseļu putenis". Gāga filmā atveidoja strēlnieku Konrādu, bet Žaklīne bijusi šī ekranizējuma interneta vietnes autore.

Žaklīne dzimusi politiķes, šobrīd 13. Saeimas deputātes, savulaik kultūras ministres Ingunas Rībenas un arhitekta Uģa Zābera ģimenē.

Jau vēstīts, ka Gatis Gāga pēc darba attiecību pārtraukšanas Jaunajā Rīgas teātrī aktīvi pievērsās ābolu rūpalam savā īpašumā Ugālē.

Cik vien iespējams, arī aktiera līgava un viņas tēvs palīdz Gāgas ābolu biznesā. "Mans tētis projektēja Gata jauno ābolu cehu," žurnālam "Privātā dzīve" teic Žaklīne, "ja vajag, palīdzu lasīt un šķirot ābolus. Nav tā, ka dzīvoju tikai pa Rīgu un Gatis pa ābeļdārziem".

Gatim Gāgam no iepriekšējām attiecībāmir 15 gadu vecs dēls Toms Indriķis.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!