Foto: Instagram.com

Populārais krievu hokejists Aleksandrs Ovečkins jau pirms gada reģistrēja laulību ar modeli un aktrisi Anastasiju, un gadu pēc formalitāšu nokārtošanas viņi atraduši laiku līksmām svinībām.

Kāzas notikušas sestdien, 8. jūlijā, kas Krievijā tiek atzīmēta kā Ģimenes un mīlestības diena. Ovečkina fani gan izvēlēto datumu skaidro ar to, ka 8 ir viņa spēlētāja numurs Vašingtonas "Capitals" klubā.

Kā jau ierasts, daudzi kāzu svinību viesi sociālajos tīklos padalījušies ar jaunā pāra un pašu svinību foto, kas ļauj gūt kaut nelielu ieskatu greznajās pasākumā.

Atgādinām, ka runas par Ovečkina un Anastasijas laulībām uzvirmoja pērnā gada vasarā, un augusta izskaņā pats sportists ieviesa skaidrību, "Instagram" tīklā publicējot foto ar laulības gredzeniem. "Tā ir laime," pie foto vēstīja hokejists.

Ovečkins un aktrises Veras Glagoļevas meita Anastasija Šubska sāka satikties 2015. gada pavasarī, un jau septembrī abi pavēstīja par saderināšanos.

Pirms tam Ovečkinam bija attiecības ar tenisisti Mariju Kiriļenko, bet 2014. gada vasarā saderināšanās tika atsaukta un abi izšķīrās.

Угадайте кто невеста?👰🏼👰🏼👰🏼#овечкины

A post shared by Irina Mitroshkina💄 (@irina_mitroshkina) on Jul 8, 2017 at 3:36am PDT

Самые красивые 💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓самые счастливые 💕💕💕💕💕💕💕💕самые влюблённые 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Настя, Саша, дорогие мои, будьте счастливы каждый день вашей новой жизни, как в этот волшебный день! 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷в Италии говорят 'Мокрая невеста _ счастливая невеста' ! Пусть так все и будет! Best wedding ever ! 💕💕💕💕💕💕💕 Anastasia and Alexander ! 💓💓💓💓💓💓💓💓 be happy all your life together ! Ever an ever again! 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 love you much ! #moscowneversleeps #wedding @aleksandrovechkinofficial #ovechkin #овечкины #свадьба

A post shared by Катя Мцитуридзе (@katya_mtsitouridze) on Jul 8, 2017 at 7:10am PDT

#свадьба #шубская #овечкин 💝👰🏻🤵🏻

A post shared by Вячеслав Манучаров (@manucharov) on Jul 8, 2017 at 6:58am PDT

#свадьба #шубская #овечкин 💝👰🏻🤵🏻👌🏻

A post shared by Вячеслав Манучаров (@manucharov) on Jul 8, 2017 at 7:00am PDT

Иосиф Давидович ❤❤❤

A post shared by Iveta Rogova (@vetkamusic) on Jul 8, 2017 at 7:43am PDT

И ... свадебный тортик ... и его масштаб 🎂🎂🎂 🎉

A post shared by Yana Rudkovskaya (@rudkovskayaofficial) on Jul 8, 2017 at 2:02pm PDT

Best wedding ever... Best couple ever... #ovi #Настя #Саша #Овечкины #свадьба #wedding

A post shared by Кирилл Маслиев (@g8g7) on Jul 8, 2017 at 7:02am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!