Foto: Privātais arhīvs
Krievu estrādes primadonna pirmo reizi pēc ilgiem laikiem publiski komentējusi to, kādas procedūras izmanto, lai saglabātu svaigu un tvirtu izskatu.

Alla Pugačova sniegusi interviju telekanāla НТВ (NTV) demonstrētam izklaides raidījumam "Tu neticēsi!"

Pugačova, regulāri ievietojot sociālajos tīklos jaunākos notikumus savā dzīvē, saņem nerimstošu fanu uzmanību un jautājumu virkni: ko māksliniece ar savu seju dara un izdarījusi, ja 70 gadu vecumā izskatās tik jauneklīga.

Primadonna savā komentārā Krievijas televīzijas raidījumā teic, ka plastikas operācijas savā dzīvē ir veikusi, turklāt ne vienu reizi vien.

Plastikas ķirurģi esot viņas vislabākie draugi, taču ne pēdējā laikā. "Protams, operācijas esmu veikusi. Nu, vai tad esmu traka? Taču man ir aizliegta pilnās narkozes izmantošana, tāpēc esmu veikusi tikai tādas mazas "pievilkšanas, savilkšanas"," par skaistumkopšanā paveikto stāsta estrādes dīva.

Vispārējo narkozi māksliniece nepieļauj kopš laika, kad viņai diagnosticēja sirds problēmas.

Foto: Kadrs no video

Vienlaikus viņa uzskata, ka par savu labo ādu var pateikties pašas "šķirnei" jeb veiksmīgai iedzimtībai. Pugačova arī norāda, ka nav pārāk augstās domās par tā dēvēto liftingu ar diegu izmantošanu. "Tikai vieglas operācijas," uzskata primadonna.

Tomēr Pugačova atzīst, ka seko līdzi inovācijām estētiskajā ķirurģijā un neizslēdz iespēju vēl kādreiz veikt kādu manipulāciju, lai gan viņai neesot ambīciju par mūžīgo jaunību.

Dziedātāja ikdienā uz sejas un kakla smērē no Izraēlas vestus krēmus, kurus atjauc ar E vitamīnu, skaidro dzīvā leģenda.

View this post on Instagram

Моя вуаль,моя крепость.Рекомендую всем дамам 70+😴

A post shared by ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey) on Jan 26, 2020 at 12:38am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!