Foto: Instagram.com/_denny_denny_/

Leģendārā Krievijas estrādes dīva Alla Pugačova var lepoties ar kuplu radu saimi. Viņa ir māmiņa trīs bērniem. Arī dziedātājas vecākā meita Kristīna Orbakaite radījusi tikpat pēcnācēju.

Orbakaitei ir trīs bērni – gandrīz 25 gadus vecais dēls Ņikita, kura tēvs ir dziedātājs Vladimirs Presņakovs, nesen pilngadību sasniegušais Denijs, kurš pasaulē nācis attiecībās ar biznesmeni Ruslanu Baisarovu, un pastarīte Klaudija, kura piedzima 2012. gadā. Viņas tētis ir uzņēmējs Mihails Zemcovs.

Orbakaites dēls Denijs (attēlā kopā ar mammu) 10. maijā nosvinēja 18 gadu jubileju. Puisis izaudzis par brašu un pievilcīgu jaunekli, kura gaitām iespējams sekot līdzi ar sociālo tīklu starpniecību.

Denijam, kā jau daudziem mūsdienu jauniešiem, izveidots "Instagram" foto blogs, kurš ieinteresējis vairāk nekā 52 tūkstošus sekotāju. Jaunais vīrietis saviem atbalstītājiem sniedz unikālu iespēju ielūkoties Krievijas superzvaigžņu ģimenītes privātajā telpā.

Orbakaites dēls savus sekotājus priecē ar ģimeniskām ainiņām, kurās iemūžināti viņa radi – slavenā māmiņa un leģendārā vecmāmiņa, brālis, māsa, kā arī Pugačovas dvīņi Ļiza un Garijs, kuri šoruden svinēs trīs gadu jubileju.

Tāpat viņš dalās ar ceļojumu, koncertu un ballīšu bildēm. Foto komentāru sadaļā vienmēr izlasāmi jūsmīgi meiteņu komplimenti, kas veltīti Denija izskatam un dzīvesveidam.

Наконец😍 #каникулы #dubai #family

A photo posted by Denny Baysarov (@_denny_denny_) on Nov 3, 2015 at 10:28pm PST

The beginning of this awesome weekend😍 наконец эти замечательные выходные✨ #family

A photo posted by Denny Baysarov (@_denny_denny_) on Dec 4, 2015 at 9:19am PST

🌍I'm on top of the world🎶 #😍

A photo posted by Denny Baysarov (@_denny_denny_) on Jan 5, 2016 at 8:08am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!