Foto: Privātais arhīvs
Skaistus jaunumus savam fanu pulkam sociālajos tīklos izziņojusi ASV dzīvojošā latviešu fitnesa modele Karīna Smita (agrāk – Akmens) – viņa saņēmusi bildinājumu un pošas kāzām.

Par saderināšanos Karīna paziņojusi sociālajos tīklos, "Instagram" publiskojot foto ar gredzentiņu. "Esmu pilnībā saviļņota. Simtreiz jā! Nekad nekas nav licies loģiskāk," vēstījusi modele un veselīga, sportiska dzīvesveida popularizētāja.

Karīnas topošais vīrs ir Endrjū Hīlijs. Attiecības starp topošo vīru un sievu uzplaukušas nesen.

Šī būs Karīnas otrā laulība. Atgādinām, ka 2015. gadā viņa apprecējās ar amerikāni Zaku Smitu. Abiem ir arī kopīga meitiņa.

Akmens pirmajai laulībai gan nebija lemts ilgs mūžs – trīs gadi. Pērn Karīna atklāja, ka pieņēmusi lēmums šķirties, jo atklājies, ka vīrs viņai bijis neuzticīgs laikā, kad viņa bijusi meitiņas gaidībās. Pēc šķiršanās viņa saglabājusi bijušā vīra uzvārdu.

Atgādinām, ka plašāka sabiedrība par Karīnu uzzināja pirms vairāk nekā sešiem gadiem, kad viņa drosmīgi atrādīja Latvijai savu trenēto ķermeni un lauza mītu par to, ka dāmām nepiedien muskuļi un smagumu cilāšana. Pa šiem gadiem viņa pārcēlusies uz ASV, apprecējusies un izšķīrusies, laidusi pasaulē meitiņu un aktīvi turpina trenēties.

View this post on Instagram

Thank you for the most amazing vacation, darling ❤️ #lifeisamazing

A post shared by Karīna Akmens 🇱🇻🇺🇸 (@karinaakmens) on Apr 30, 2019 at 4:11pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!