Foto: kadri no video

Jau pavisam drīz, 23. martā, boksa ringā atgriezīsies bijušais basketbolists Kaspars Kambala. Tam, kā sportists gatavojas cīņai, iespējams sekot līdzi ar sociālo tīklu starpniecību, un aizvadītās nedēļas izskaņā viņš padalījies ar visai asprātīgu treniņu aizkulišu video.

Sportista sekotājus sajūsminājis video, kurā aktieris un šovmenis Aleksandrs Radzēvičs pa bijušā basketbolista vēderpresi sit ar beisbola nūju, kamēr pats Kambala, rokas izslējis gaisā, par to nemaz neliekas īpaši traucēts. Sižets jau noskatīts vairākus tūkstošus reižu.

Jau vēstīts, ka Kambalas pretinieks viņa atgriešanās boksa cīņā "Arenā Rīga" būs baltkrievs Aļaksandrs Ņahajčuks.

Kambala un Ņahajčuks savstarpējo boksa maču aizvadīs 23. martā cīņu šova "LNK Fight Night 11" ietvaros. Tā viņam būs pirmā no trim paredzētajām cīņām.

Atgādinām, ka savu profesionālo boksera karjeru Kambala sāka laikā, kad viņš izcieta diskvalifikāciju no basketbola par aizliegto vielu lietošanu. Profesionālajā boksā viņš aizvadījis četras cīņas, 2008. gadā Lasvegasā izcīnot trīs uzvaras, divas ar nokautu un vienu pēc punktiem, kā arī vienu reizi cīnoties neizšķirti.

Ņahajčuks savā profesionāļa karjerā aizvadījis piecas cīņas, taču ticis tikai pie vienas uzvaras.

View this post on Instagram

Core work with my big brother Aleksandrs Radzevičs... #march23rd #arenariga @studijaar biļetes mūsu fanu sekcijā

A post shared by Kaspars Kambala (@kambalakaspars) on Mar 9, 2019 at 11:33am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!