Dziedātājai Anasteišai pirms dažām dienām konstatēts krūts vēzis. Lai atbrīvotos no ļaundabīgā audzēja, 29 gadus vecajai dziedātājai tiks veikta operācija, raksta britu tabloīds "The Sun".
Dziedātājai šīs nav vienīgās veselības problēmas. Anasteiša sirgst arī ar tā dēvēto Krona slimību, kas saistīta ar sāpēm kuņģī.

Mediķi pavēstījuši, ka dziedātājai tiks veikta operācija un viņai arī būs jāiziet ķīmiskās terapijas kurss. Tiek uzskatīts, ka vēzis atklāts tā sākuma stadijā.

Anasteiža, pilnajā vārdā Anasteiša Kērklenda, ir viena no pēdējo gadu pieprasītākajām solo māksliniecēm, viņas albumi ir pārdoti vairāk nekā piecos miljonos eksemplāru.

Panākumus Lielbritānijā guva viņas dziesma "I'm Outta Love". Dziedātāja arī uzstājās Pasaules Kausa izcīņas futbolā noslēguma ceremonijā, ko visā pasaulē televizoru ekrānos vēroja 1,5 miljardi cilvēku.

"Katrs, kas pazīst Anasteišu, zina, ka viņa ir cīnītāja. Diagnoze tika paziņota nedēļas nogalē, un tas (audzējs) atklāts laikus, tāpēc šobrīd viss turpinās kā ierasts," sacīja Gerijs Ferovs no "Sony Music".

Anasteiša, kas aizvadītā gada jūlijā izšķīrās ar savu draugu aktieri Šovnu Vudsu, patlaban uzturas savās mājās Sandjego, Kalifornijas štatā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!