Foto: Mango

Viens no populārākajiem pašmāju basketbolistiem, Goldensteitas Warriors centra uzbrucējs Andris Biedriņš (attēlā) beidzot ticis pie pieklājīgas frizūras – atsākot sezonu ASV, viņš nogriezis īsus matus un acīmredzami samazinājis matu želejas patēriņu.

Amerikāņu žurnālistiem Biedriņš, kurš otrdien sāks dalību Warriors jaunās sezonas treniņnometnēs, godprātīgi atzinis, ka pagātnē palikusi gan vecā, ar želeju pieķepinātā frizūra, gan arī viņa vecā iesauka - tagad Biedriņu vairs nevar dēvēt par "Goose", kas amerikāņu slengā nozīmē pamuļķīti jeb vientiesi.

Tiekoties ar presi, Biedriņš atzina, ka viņš bija noguris no savas vecās iesaukas, un lūdza, lai viņu turpmāk dēvē par "Dre", jo viņa dzīvē "ir sākusies jauna nodaļa".

Biedriņa lēmums mainīt frizūru ir saprotams, jo jau vairākus gadus viņš savas pamuļķās frizūras dēļ bija kritis par upuri daudzu ārzemju basketbola fanu izsmieklam - pirms diviem gadiem viņam pat tika veltīts kāds bloga ieraksts, kurā sīki un smalki tika analizēta latviešu sportista pārmērīgā aizraušanās ar matu želeju.

Vasaru populārais sportists pavadīja Latvijā - dzimtenē viņš ne tikai trenējās, bet arī, apmeklējot dažādus saviesīgus pasākumus, sabiedrību aktīvi informēja par savām jaunajām attiecībām ar šova Latvijas princese dalībnieci un uzņēmēju Madaru Grīnbergu, kura gatavojās Biedriņam doties līdzi uz ASV.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!