Foto: DELFI/F64

Publiskā vārdu apmaiņā šonedēļ iesaistījās mūziķis Andris Kivičs un bijusī iekšlietu ministre, uzņēmēja Linda Mūrniece, un dziesminieks nespēj rimties – viņš sievietei jau veltījis vairākus pārmetošus tvītus.

Jau vēstīts, ka uzņēmēja Linda Mūrniece šonedēļ "Twitter" tīklā pauda savas domas par Kiviča sacīto intervijā žurnālam "Privātā Dzīve". Mūziķis izdevumā bija nopēlis precēto aktieri Andri Buli, ar kuru viņa mīļotajai sievietei Lienei Skulmei savulaik bija romāns.

"Tik gļēvi aprunāt citus. Nevīrišķīgi un nožēlojami," sociālajos tīklos savu nostāju par Kiviča pārmetumiem Bulim pauda Mūrniece, un Andris atbildi nepalika parādā.

"A kas tev par daļu, vecā intrigante?" steidza atbildēt mūziķis, un Lindai veltītais apvainojums izsauca ne tikai daudzu dusmas, bet daļai arī lika uzjautrināties par kārtējo Kiviča spārnoto frāzi.

Kad jau šķita, ka ķīviņš norimis, tā īsti pat nesācies, Kivičs negaidīti piešāvis eļļu ugunij, ceturtdienas vakarā Mūrniecei veltot vairākus apvainojošus "Twitter" ierakstus.

Vispirms mūziķis klāstījis, ka Lindai pret viņu esot bijušas antipātijas jau pirms daudziem gadiem, lai gan abi tolaik nemaz neesot bijuši pazīstami. Vēlāk abi iepazinušies un attiecības kļuvušas draudzīgākas. "Tad es iegāju politikā, un viņa savā tviterī atkal sajuka prātā," piebildis Kivičs.

"Tas tā, lai dažiem ir skaidrs, ka es ne jau tāpat atbildu asi. Pie tam ir ziņas, ka Linda Mūrniece ir taisījusi melnās kampaņas pret dažām par sevi smukākām sievietēm," turpinājis Kivičs.

Mūziķis nav spējis rimties, un sācis vētīt arī uzņēmējas mīlas dzīvi. "Un vispār es redzu, ka problēma ir tāda, ka Lindai vajag prasmīgu vīrieti. Es savādāk to neapmierinātību un aizrādījumus izskaidrot nevaru. Visu mūžu kaut kāds saspringums," vīterojis Kivičs.

Mūziķa prātošana jau atkal izpelnījusies nopēlumu, un pēc vairākām stundām viņš steidzis attaisnoties un izskaidrot savu rīcību.

"Es nekad neesmu nevienu tviterī aizvainojis pirmais. Bet es vienmēr esmu atbildējis cilvēkiem, kuri nevar man neuzbraukt par kaut ko. Visādiem Stendzeniekiem, neapmierinātām sievietēm, kurām Kivičs nezin kāpēc neliek mieru. Jo man pašam viss ir ok, man patīk mana dzīve," tā Andris.

Savukārt Linda uz mūziķa apvainojumiem publiski nav reaģējusi un nekādās diskusijās ar viņu nav iesaistījusies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!