Foto: Publicitātes foto

Kaismīgas diskusijas šonedēļ izraisījis mūziķis Andris Kivičs, publiski draudot piekaut kādu jokdari, kurš bija pazobojies par viņa mīļoto sievieti Lieni Skulmi. Par saspīlēto situāciju izteikušies daudzi, tostarp arī bijusī TV raidījumu vadītāja, geštalta terapeite un teoloģe Anna Lieckalniņa-Krimele.

Jau vēstīts, ka mūziķi ne pa jokam nokaitināja mākslinieka "Liktenīgais" karikatūra, kurā Liene tika atveidota kā Nāve, kas ar savu izkapti jau "nopļāvusi" aktieri Andri Buli un tālāk dodas pie Andra Kiviča.

Mūziķis virtuālajā vidē izmisīgi centās noskaidrot mākslinieka kontaktinformāciju un visbeidzot piesolīja jokdari atrast un ar viņu izrēķināties. Komentētājiem un sociālo tīklu lietotājiem par Kiviča uzvedību un draudiem bija gana daudz, ko teikt, un, lai gan lielākais vairums vīrieti nokaunināja un pat izteica minējumus, ka kāds nelabvēlis, iespējams, uzlauzis viņa soctīklu profilus, daži tomēr arī viņu aizstāvējuši.

Savulaik pazīstamā dziedātāja Kristīne Miljone "Facebook" komentāros pie Kiviča plaši apspriestā ieraksta norādījusi, ka "man žēl tos cilvēkus, kam švaki ar melno humoru un nemāk pasmieties paši par sevi, bet ceļ te traci un kaut ko taisnojas".

Sarunā ar Miljoni iesaistījusies Anna Lieckalniņa, kura taujājusi, vai arī par viņas dzīvi sensitīvā periodā kāds ir tā pajokojis, uz ko dziedātāja atbildējusi, ka internetā esot gana daudz ziņu par viņas privāto dzīvi, bet viņai par to esot vienalga. Kristīne arī piebildusi, ka "paši visu laiku aktīvi afišē savu dzīvi, tad ar sekām vajadzēja rēķināties".

Arī citi ļaudis iesaistījušies sarunā, metot akmeni paša Kiviča dārziņā, un Anna par to paudusi neizpratni. "Kur ir jūsu cilvēcība, iejūtība, sapratne un empātija?" taujājusi Lieckalniņa.

"Neviens no mums nav bijis viņu "kurpēs"! Tāpēc nevienam nav tiesību neko sliktu vai nievājošu teikt! It kā pašu dzīves būtu Jēzus cienīgas!" kādā citā komentārā vēstījusi Anna.

Tiesa, Lieckalniņas vārdi izsaukuši uguni un pārmetumus pret viņu pašu. Vairāki komentētāji pauduši neizpratni par to, ka viņa Kiviču aizstāvējusi, un sākuši izteikt aizvainojošas piezīmes.

"Viennozīmīgi, es skaudri ieraugu soģu visvarenību. Par ko man ļoti sāp sirds. Nožēlojami! Lai ar akmeni met pirmais tas, kurš ir bez grēka. Atradušies te sodītāji," noslēgumā piebildusi Lieckalniņa.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!