Foto: Mango

26. jūlijā, kad vārda dienu svin Annas, kādreizējā TV dīva un Latvijas blondīņu asociācijas Go Blonde aktīvā blondīne Anna Lieckalniņa Jūrmalas elitārā restorāna 36. līnija automašīnu stāvlaukumā pieķerta kopā ar savu kādreizējo draugu, uzņēmēju Jāni Grūbi.

Šī gada maijā izklaides portāls Mango Go Blonde ballītē Pink Party sastapa Annu Lieckalniņu ar populāro latviešu hokejistu un hokeja kluba Dinamo Rīga kapteini Sandi Ozoliņu. Abi mīlnieki gan izvairījās runāt par savām attiecībām, taču fotogrāfa klātbūtnē, apskaujoties un skūpstoties, nevairījās izrādīt viens otram mīlas jūtas.

Šobrīd Sandis ar Dinamo spēlētājiem atrodas izbraukuma treniņā Valmierā, bet portāla Mango rīcībā ir aculiecinieka fotogrāfijas, kurās redzams, ka savā vārda dienā Anna Lieckalniņa S klases Mercedes automašīnā atbrauc uz restorānu 36. līnija, bet pēc pāris minūtēm restorāna stāvlaukumā ar BMW markas automašīnu atbrauc Annas bijušais draugs Jānis Grūbe.

Kādreizējie mīlnieki mīļi sarunājās un uz ielas iemalkoja šampanieti, bet Anna savā automašīnā ievietoja dāvanas, kuras bija atvedis Jānis. Kamēr Anna devās uz restorānu, viņas kādreizējais draugs stāvlaukumā gaidīja vārda dienas gaviļnieci, kura no restorāna iznāca ar pāris uzkodu paplātēm.

Anna un Jānis vēl mazu mirklīti uzkavējas stāvlaukumā, abi vēl pirms ceļa iemalkoja šampanieti un katrs ar savu automašīnu pameta pludmales restorānu. Pagaidām komentāri no Lieckalniņas puses nav sekojuši.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!