Foto: DELFI

Televīzijas raidījuma Kinomānija vadītāja Anna Rozīte (attēlā) paziņojusi, ka nesen izšķīrusies no sava mīļotā vīrieša, meitiņas Emīlija tēva Mārtiņa Kozlovska, ar kuru viņa bija kopā aptuveni četrus gadus.

"Tā ir - esam šķīrušies. Jau aptuveni mēnesi dzīvojam atsevišķi. Esam izdarījuši pareizo izvēli," žurnālam Kas jauns atzinusi Rozīte un pastāstījusi, ka, neraugoties uz šķiršanos, abiem izdevies saglabāt labas attiecības un Mārtiņš regulāri viesojas pie savas meitiņas.

”Nu jau man ir stadija, ka principā vairs nav žēl. Protams, bija ļoti dažādi posmi. Tagad žēl ir tikai Emīlijas dēļ - gribējās, lai viņai ir īsts ģimenes modelis. Bet saprotu, ka viņa acīmredzot to ir izvēlējusies, ka tā ir mācība, kas viņai šajā dzīvē jāapgūst," atsaucoties uz izdevumu Patiesā dzīve, raksta žurnāls.

Skaidrojot šķiršanos, Rozīte atzinusi, ka ilgu laiku dzīvojusi pašas radītās ilūzijās, bet tad sapratusi, ka tā turpināt nav iespējams, tomēr, atskatoties uz kopā pavadīto laiku, viņa ir apmierināta, ka no šīm attiecībām daudz iemācījusies.

”Tagad katram savs ceļš. Un ceļi mums ir tik dažādi, un tas ir tik acīm redzami... Mēģinājums noturēties kopā, jo mēs taču esam ģimene, tikai visu bojā. Jo tad mēs stāvam uz vietas, un uz priekšu netiek, ne viens, ne otrs. Tagad, domāju, būs labāk mums visiem," pārliecināta ir Anna un uzsvērusi, ka Mārtiņu vienmēr mīlēs par to, ka viņš ir Annas pirmdzimtās tētis.

”To nevar vienā dienā aizmirst, tā ir liela vērtība. Viņš man tagad ir kā radinieks, un mēs tik un tā esam saistīti uz visu dzīvi. Esmu izgājusi cauri dažādiem posmiem. Šķita, ka man pašai jāmainās, tad bija dusmas un aizvainojums, tad atkal tā kā žēl un bēdīgi, ka nav sanācis.

Tagad pieņemu situāciju tādu, kāda tā ir. Katrā ziņā man ir pārliecība, ka rīkojos pareizi. Šis nav emocionāls lēmums - viss, es eju prom, un tu tagad skrien man pakaļ! Nē, viss nācis lēnām, līdz esmu sapratusi: draudziņ, tev jāiet savs ceļš, man - savs. Kaut kam jābeidzas, lai sāktos kaut kas jauns," Rozīte skaidrojusi izdevumam Patiesā dzīve.

Foto: DELFI
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!