Foto: Privātais arhīvs

TV raidījumu un pasākumu vadītāja Anna Rozīte nāk klajā ar jaunu raidījumu, kam dots nosaukums "Tuvāk sev ar Annu Rozīti".

"Es no sirds ticu: ja katrs no mums labāk sevi iepazīs, būs tuvāk sev, jo laimīgākā pasaulē mēs dzīvosim kopumā! Tāda arī ir galvenā šī raidījuma ideja," par jauno projektu portālam "Delfi" teic Anna Rozīte.

Katra raidījuma uzmanības centrā būs viesis, kurš dalīsies savā pieredzē un zināšanās, kā arī praktiskos padomos. Tie palīdzēšot skatītājiem gūt vērtīgus domugraudus, lai dzīve kļūtu veselīgāka un harmoniskāka.

Pirmā raidījuma viešņa – TV raidījumu vadītāja Kristīne Virsnīte, kura dalās savā stāstā par divu mēnešu ceļojumu uz Āfriku ar vīru un diviem bērniem.

Vēl bez stāstiem par šī ceļojuma grūtajām un priecīgajām dienām, par malārijas risku un vietējo cilvēku ikdienu, raidījumā Kristīne stāsta arī par bailēm, kas parādās ceļā uz sapņiem, par uzdrīkstēšanos, par autismu, par to, cik priviliģēti mēs esam šajā pasaules malā.

Raidījums skatāms "YouTube" platformā un visās viedierīcēs. "Tuvāk sev ar Annu Rozīti" kanālā tiek ievietots katru otrdienu pulksten 18.

View this post on Instagram

Jāsaka, ka man līdz galam neticas, kas šobrīd notiek ar mani. Es tik sen par to biju domājusi, sapņojusi, tad šaubījusies, baidījusies, pārdomājusi 100 reizes utt. Un tagad šis viss notiek!! Un tas viss sākās tikai ar to, ka es izlēmu - apjautāšos par operatoru un montāžistu.. ļoti ātri atradu! Laaaabi, domāju es.. nu aizrakstīšu pāris maniem sadraudzības zīmoliem, varbūt viņiem arī šī ideja patīk? Un viņiem patika 😱 Šoks?! Maigi izsakoties! Labi, tālāk, kur filmēsim? Ar izvēli man gāja viegli, jo nesen tieši biju @wrklandlatvia telpās, kuras man ļoti patika, bet.. vai viņi gribēs sadarboties ?! Un arī viņi teica - Jā!! Un tad es atceros, ka sēdēju savā viesistabā un domāju, ja jau visiem ideja patīk un visi iesaistītie tic, ka sanāks foršs projekts, kāpēc tad es vēl joprojām šaubos par sevi?! (Šo jautājumu atstāsim psihoterapeita vizītei;) Nu un jāsaka godīgi, kad visi bija sarunāti, nu man vairs nebija variantu nesarunāt, ka tiešām darām, jau pašai ar sevi! Un te nu es esmu! Youtube raidījums “Tuvāk sev ar Annu Rozīti” no šodienas katru otrdienas vakaru 18:00 visās viedierīcēs! Šis nebūtu iespējams bez @kaspar_beinarovich @vendija_e @wrklandlatvia @ane4kamo, kas radīja logo raidījumam, kā arī bez manas ģimenes, kas vismaz pagaidām piekrīt, ka es lielu daļu brīvdienas nepavadu ar viņiem kopā! Priecāšos dzirdēt Jūsu atsauksmes šodien pēc raidījuma noskatīšanās 🙏🏼❤️

A post shared by Anna Rozite ❤️ Prem Nirvana (@rozite) on Feb 24, 2020 at 10:06pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!