Foto: Publicitātes foto

Dažādu televīzijas raidījumu vadītāja Anna Rozīte (attēlā) jau ilgāku laiku ir sieviešu higiēnas preču – biksīšu ieliktnīšu, pakešu un tamponu – zīmola Bella reklāmas "seja" Latvijā. Gatavojoties jaunajai kampaņai, viņa piedalījusies unikālā foto sesijā.

Jaunās kampaņas ietvaros Anna veido sievišķīgus ierakstus zīmola Bella Facebook lapā, un nesen Rozīte stilistes Līgas Bangas un fotogrāfa Gata Rozenfelda pavadībā piedalījusies arī foto projektā, kurā tika iemūžināta dažādu sieviešu ikdienas lomās.

"Mans uzdevums bija iejusties vairākos tēlos, kuros ikdienā iejūtas lielākā daļa sieviešu. Lai arī esam dažādas, mūsu ikdienā ir ļoti daudz lietu, kas mūs, sievietes, vieno. Mēs visas esam līdzīgās lomās, vai arī kādreiz tādās būsim.

Vai tās būtu gādīgas mātes, mīlošas sievas vai draudzenes, čakli strādājošas vai aktīva dzīvesveida piekritējas - ir lietas, ko ikviena sieviete, nemainīgi no pienākumiem un izklaides izvēles, izvēlas kā ikdienas sīkumu, kas vairo mūsu skaistumu un pievilcību. Šī foto sesija man bija tāda kā mini ekskursija pa dažādiem tēliem sievietes dzīvē," savu komentāru sniedz Anna.

Rozītei ar higiēnas preču zīmolu Bella sadarbība izveidojās pirms trīs gadiem, un laika gaitā Anna piedalījusies vairākās radošās kampaņās, kā arī līdzdarbojusies dažādos labdarības projektos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!