Foto: Mango

Tā kā pēdējā laikā arvien aktuālāki kļūst dažādi topi, kuros tiek noteikti pasaules seksīgākie un iekārojamākie cilvēki, ar savu viedokli šajā jautājumā dalīties gatava arī raidījuma Kinomānija vadītāja Anna Rozīte (attēlā).

"Cilvēkus kopumā un arī sievietes vērtēju ne tikai pēc ārējā skaistuma, bet pēc cilvēciskajām īpašībām un tā, kā viņas dara savu darbu. No latviešu sievietēm man īpaši simpatizē Maija Silova. Zinu, ka viņa ne tikai ir ļoti izskatīga, bet arī lieliska kā cilvēks un profesionāle savā jomā," savu viedokli izklaides portālam Mango pauž Rozīte.

Starp ārzemju daiļavām viņai ir veselas trīs favorītes, kurās raidījuma vadītāja apbrīno ne tikai vizuālo izskatu, bet arī iekšējo spēku.

"Man patīk Andželīna Džolija, Dženifera Lopesa un Bejonsa Noulza. Viņas mani iedvesmo ar saviem darbiem un personībām, lai gan tieši līdzināties kādai no viņām es necenšos, jo es esmu, kas es esmu, un mainīt sevi negribu," savu izvēli atklāj Rozīte.

Raidījuma Kinomānija vadītāja uzskata, ka topi, kuros tiek noteikti pasaulē seksīgākie cilvēki, ir subjektīvi, jo katram pievilcīgs liksies kāds cits. Viņa novērojusi, ka cilvēki kā savus mīluļus parasti nosauc tos, kuriem paši kaut kādā mērā vēlas līdzināties.

"Ja tev konkrēti kāds cilvēks liekas pievilcīgs, tas nozīmē, ka tevī ir līdzvērtīgs potenciāls," skaidro Rozīte. Viņa pati, protams, priecātos, ja tiktu iekļauta Latvijas pievilcīgāko meiteņu topā,  taču nebēdātos arī tad, ja netiktu atzīta par visseksīgāko vai ietekmīgāko.

"Gadījumā ja es iekļūtu kādā topā, tas uzreiz nenozīmētu, ka tā ir, tāpat kā tas, ja es topos nefigurēju, nenozīmē, ka es neesmu kāda konkrēta topa vērta," uzskata raidījuma vadītāja.

Ar skaistāko vīriešu izvēli viņai iet grūtāk, jo Annai pašai blakus ir viņas lieliskais vīrietis, kuru pārspēt nevar neviens aktieris vai dziedātājs. "Dažas sievietes mani īpaši iedvesmo, bet vīriešiem šādu uzmanību nepievēršu," smejas Rozīte.

Galerijā: Annas Rozītes iedvesmas avots - Maija Silova.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!