Foto: Privātais arhīvs

Šogad 6. septembrī par precētu pāri kļuva latviešu basketbolists Jānis Timma un Krievijas dziedātāja Anna Sedokova. Jaunā sieva atklāj, ka pārgājusi vīra uzvārdā un 'Anna Timma' skanot gluži tā, itin kā viņa būtu latviete.

Lai gan pāris apprecējās septembra sākumā, par lielo notikumu publiski viņi vēstīja tikai septembra vidū. 37 gadus vecajai Annai šīs ir trešās laulības, Jānim otrās.

Krievijas šovbiznesa kanālam "MuzTV" dziedātāja sniedza īsu interviju, kurā paskaidro apstākļus, kāpēc abi nolēmuši salaulāties juridiski.

Izrādās, lēmums pieņemts lielākoties tālab, lai "dokumenti būtu kārtībā" un Anna varētu mierīgi ceļot līdzi vīram, piemēram, uz Rīgu. Sieviete pārgāja vīra uzvārdā.

"Tagad jāsakārto un jāpārtaisa visi dokumenti... Jānis teica, ka Anna Timma ir tipisks latviešu vārds – itin kā es pati būtu tur piedzimusi," prieku pauž māksliniece.

"Ja godīgi runājam, precēties izlēmām tāpēc, ka bijām noguruši no robežām. Nebūdama sieva, es nevarēju aizbraukt pie viņa uz Rīgu, bet tagad varu! Tā arī sakiet – apprecējās dokumentu dēļ," "MuzTV" teic Timma.

Tieši šo apsvērumu dēļ kāzas nebija vērienīgas, klātesot tikai Annas meitai Alīnai un dēlam Hektoram. Pāris pat saviem vecākiem neko nebija izpaudis par gaidāmo notikumu.

Lielās kāzu svinības tikšot rīkotas pēc basketbola sezonas beigām.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!