Populārā modele Anna Cine (attēlā), kura šobrīd savu modeles karjeru veido Maskavā, atguvusi tās ķermeņa aprises, kas viņai bija pirms dēliņa Adriana dzimšanas.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Anna Cine priecājas, ka pēc bērniņa dzimšanas nav pieņēmusies svarā, bet ātri vien atguvusi savas iepriekšējās ķermeņa aprises. Turklāt Annai nav arī jālauza galva par šovbiznesa aprindās iecienītajiem silikona krūšu implantiem, jo modelei pēc bērniņa dzimšanas uzlabojusies dabiskā krūšu forma.

Saviesīgajos pasākumos, kur apgrozās Maskavas prominentās personas, Annai izteikti komplimenti par viņas balto un dabīgo ādas toni. "Cilvēki apbrīno manu gaišo ādas krāsu, jo lielākoties var sastapt šokolādes brūnas ādas krāsas modeles, kas savu ādas toni ieguvušas solārijos," piebilst Cine.

Tā kā pēc šķiršanās Annas sirds šobrīd ir brīva, uz saviesīgiem pasākumiem viņa bieži dodas kopā ar savu draudzeni - Krievijā populāru baletmeistari un aktrisi Olgu Čursinu. Jau senāk modele sarunā ar Mango atzina, ka ir svarīgi, lai viņa izskatītos miljons dolāru vērta. Daudzi atzinuši, ka pēc bērniņa piedzimšanas Anna ne tikai atguvusi teicamu ķermeņa formu, bet nenoliedzami kļuvusi vēl daiļāka. 

Foto: Taša Berezina un Annas Cines privātais arhīvs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!