Foto: Jāņa Sončika "Facebook" lapa
Par priecīgu notikumu savus sekotājus "Facebook" tīklā šonedēļ informējis savulaik populārās pašmāju ballīšu karalienes Anetes Sončikas brālis, uzņēmējs Jānis – viņš kļuvis par precētu vīru.

Bijušā Valsts ieņēmumu dienesta ģenerāldirektora Andreja Sončika meita Anete atpazīstamību iemantoja pirms desmit gadiem, 2007. gada vasarā, kad viņa, pateicoties kuplajām formām un citiem labumiem, kļuva par pašmāju tabloīdu zvaigzni.

Līdz ar Aneti starmešu gaismā nonāca arī viņas brālis, kurš preses uzmanību izpelnījās te ar dejām uz bāra letes, te privātās dzīves peripetijām.

2010. gadā Latviju pāršalca ziņas, ka Sončiks pēc divu gadu ilgām attiecībām gatavojas precēt arhibīskapa Jāņa Vanaga meitu Elizabeti, kura savulaik kopā ar mīļotā puiša māsu bija bieža dažādu burziņu viešņa.

Šīs attiecības gan vēlāk izjuka, Elizabete pārcēlās uz dzīvi ASV, un par kādreiz populāro tā saucamās "zelta jaunatnes" pulciņu ziņu kļuva arvien mazāk, līdz pilnīgi izzuda.

Tagad Sončiks, kurš pēdējo gadu laikā sev lieku uzmanību vairs nav pievērsis, mijis gredzenus ar mīļoto sievieti Alinu, un par kāzām painformējis arī "Facebook" draugu un paziņu pulciņu, publiskojot skaistu kāzu foto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!