Foto: LETA

Maija izskaņā par precētu vīru kļuvis bijušais basketbolists Jānis Porziņģis – slavenā Kristapa Porziņģa brālis un aģents, šonedēļ vēsta žurnāls "Privātā Dzīve".

Kā izpētījis žurnāls, 40 gadus vecā Jāņa Porziņģa laulība ar latvieti Agnesi reģistrēta 25. maijā, un divas nedēļas pirms kāzām starp abiem noslēgts laulību līgums par visas mantas šķirtību.

Porziņģa kundze ir par vīru piecus gadus jaunāka, taču vairāk nekas par viņu zināms nav; Jānis Porziņģis savu dzīvi sociālajos tīklos vairs nedemonstrē.

"Privātā Dzīve" raksta, ka Porziņģis allaž gribējis sev "latviešu meiteni". Pirms pieciem gadiem viņš draudzējās ar amerikāņu modeli Gabrielu, kura par Jāni bija desmit gadus jaunāka un popularitāti kaldināja populārajā šovā "Amerikas nākamā topmodele". Porziņģis Gabrielu pat bildināja un atveda uz Latviju, kur jauniete sāka mācīties latviešu valodu, taču šīs attiecības ar kāzām tā arī nevainagojās.

Kā zināms, Kristapa Porziņģa brāļi Jānis un Mārtiņš palīdzējuši jaunākajam brālim attīstīt karjeru NBA. Pats Jānis basketbolista karjeru noslēdza 2015. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!