Foto: DELFI/LETA
Priecīgu notikumu šoruden piedzīvojis Latvijas bagātāko cilvēku saraksta līderis, AS "ABLV Bank" padomes priekšsēdētājs Oļegs Fiļs – viņš mijis gredzenus ar Santu Kristiānu Zāmueli (abi attēlā).

Kāzas notikušas bez skaļa trokšņa – abi apprecējušies jau oktobra sākumā, un laulību ceremonija notikusi Rīgas Sv. Marijas Magdalēnas Romas katoļu baznīcā, vēsta izdevums "Privātā Dzīve".

"Lursoft" publicētā informācija liecina, ka Fiļs un Zāmuele 17. oktobrī noslēguši laulību līgumu par mantas šķirtību. Tas nosaka, ka "katrs laulātais patur viņam pirms laulības piederējušo mantu, un katrs laulātais laulības laikā var patstāvīgi iegūt mantu, lietot un rīkoties ar to neatkarīgi no otra laulātā".

Atgādinām, ka pērnā gada novembrī publicētajā žurnālistu Lato Lapsas un Kristīnes Jančevskas, korporatīvo finanšu kompānijas "Laika stars" un SIA "Lursoft" veidotajā Latvijas 100 bagātāko cilvēku sarakstā Fiļs ierindojās pirmajā vietā – viņa bagātība gada laikā bija augusi par 15 miljoniem eiro, sasniedzot 314 miljonus eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!