Foto: Mango
Aizvadītajā nedēļā apprecējusies bijusī dažādu TV šovu vadītāja Sindija Vilde (attēlā), kura pēc sešu gadu ilgas draudzības mijusi gredzenus ar savu mīļoto vīrieti un biznesa partneri Jāni Spingu.

Lai gan vēl jūnija sākumā bijusī televīzijas "seja", kuru pēdējos gados aktīvi darbojas pašai piederošajā pasākumu aģentūrā Chocolate Events, sarunā ar izklaides portālu Mango stāstīja, ka viņai daudzo darbu dēļ kāzām gluži vienkārši neatliek laika, pāris 10. jūnijā apprecējušies, ziņo izdevums Kas Jauns.

"Manas kāzas vai nu būs pavisam greznas, vai arī pilnīgi vienkāršas - iespējams, saaicināšu draugus uz barbekjū un apprecēšos," izklaides portālam Mango pirms divām nedēļām atzina Vilde, kura arī agrāk intervijās nav slēpusi ka visticamāk precēsies spontāni.

Vilde ar Spingu ir pazīstami jau sešus gadus - abu draudzība sākās 2005. gadā, kad katrs strādājis savā reklāmas aģentūrā. Lai gan Vildi sākumā mulsinājusi abu gadu starpība, jo draugs ir četrus gadus jaunāks par viņu, abu draudzība ātri vien pārauga nopietnās attiecībās un abi kopā nodibināja pasākumu aģentūru.

Foto: Mango
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!