Foto: DELFI

Drīzumā televīzijas skatītāju vērtējumam tiks nodota šova Saimnieks meklē sievu otrā sezona, bet par negaidītu pārsteigumu parūpējušies pirmās sezonas dalībnieki – par "dabas bērniem" dēvētie Kaspars Vaikulis un Gunita Briede (abi attēlā).

Lai gan vēl augustā abi jaunieši, kurus kopā saveda šova Saimnieks meklē sievu pirmā sezona, stāstīja, ka ar kāzām nedomā steigties, aizvadītajā nedēļā abi kļuvuši par vīru un sievu.

"Mūsu lēmums bija spontāns, bet vecāku atbalstīts. Kāzās bijām tikai mēs un mūsu ģimenes," sarunā ar DELFI Izklaidi laimīgo faktu apstiprināja Gunita, kura pēc kāzām pieņēmusi vīra uzvārdu.

Kā vienu no iemesliem kāzu atlikšanai Gunita vasarā minēja pārāk lielo draugu un paviršu paziņu interesi par gaidāmo notikumu - toreiz jaunieši bija aplēsuši, ka uzaicināt visus gribētājus būs pārlieku dārgs prieks, tomēr tagad viņiem izdevies visu noorganizēt bez liekas jezgas.

"Sarunājām, ka pavisam klusi un mierīgi sarakstīsimies un nevienu nelūgsim. Tas taču ir tikai mums pašiem, ne jau sabiedrībai. Mēs kā viena ģimene bijām jau no paša sākuma, un, mūsuprāt, nav vajadzīgs nekāds tāda veida ārišķīgs pasākums kā kāzas," savu nostāju argumentē Gunita.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!