Foto: DELFI

Aizvadītajā nedēļas nogalē romantiskā ceremonijā ģimenes locekļu un tuvāko draugu lokā gredzenus mija populārā televīzijas raidījumu vadītāja Ketija Dombrovska un viņas izredzētais - TV operators Jānis Šēnbergs (abi attēlā).

Laulību ceremonija notikusi neierastā vietā - uz Andrejsalas mola, kur par godu kāzām bija uzsliets improvizēts altāris, pie kura jaunais pāris devās pa sarkanu paklāju.

"Par kāzu transportu izraudzījāmies vecu Wolkswagen busiņu, ko liecinieki izrotāja a krāsainām lentēm un baloniem.

Vispirms ar lieciniekiem Aiju un Mārtiņu Vinbergiem devāmies uz dzimtsarakstu nodaļu, kur notika oficiālā laulību reģistrācija, bet pēc tam jau viesu klātbūtnē īpaši sirsnīgā ceremonijā mūs salaulāja kopējais draugs režisors Dzintars Dreibergs," žurnālam Privātā dzīve atklājusi jaunā sieva. 

Ceremonijas vieta izvēlēta, jo abi mīlnieki, kuri kopā ir aptuveni trīs gadus, tai bieži braukuši garām ar jahtu, bet kāzu svinības notikušas viesnīcas Elizabete Hotel Zaļajā dārzā.

Pēc kāzām populārā televīzijas raidījumu vadītāja pārgājusi vīra uzvārdā, par ko savus sekotājus sociālajos tīklos informēja tikai otrdien, 21. augustā, kad medijos bija parādījušās ziņas par viņas laulībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!