Foto: F64
Televīzijas raidījumu vadītāja Liene Zostiņa (attēlā) pēc četru gadu kopdzīves, izvairoties no liekas publicitātes, apprecējusies ar savu draugu, producentu Kasparu Bērziņu, ar kuru TV "seja" savulaik iepazinusies internetā.

"Tas ir kas skaists, bet tas ir tikai mums diviem. Negribas neko stāstīt tikai tāpēc, ka no sabiedrības puses viss vienmēr tiek pārāk slimīgi uztverts, un to man negribas," žurnālam Privātā Dzīvē par laulībām skaidrojusi Zostiņa.

Kāzas slepenībā no vietējiem medijiem notikušas pirms pusotras nedēļas, un par to, ka Zostiņa nu iekļuvusi precētas sievas godā, liecina arī fakts, ka viņas zeltnesī parādījies laulības gredzens.

Zostiņa, kurai no iepriekšējām attiecībām ir septiņus gadus vecs dēls Markuss, ar Bērziņu iepazinusies sociālajā tīklā draugiem.lv, un jau pirmajā iepazīšanās dienā jaunā sieviete viņu iepazīstinājusi ar savu mammu, kurai bijusi jubileja.

"Sēdēju savā Rīgas dzīvoklī, tik ļoti gribēju pie viņas aizbraukt ciemos, bet to nevarēju izdarīt, jo man nebija ne naudas, ne mašīnas, nekā man nebija. Tad internetā parādījās Kaspars. Sarakstījāmies, un tā vārds pa vārdam, līdz viņš piedāvāja mani aizvest ciemos pie mammas," pavasarī žurnālam Marta par savu iepazīšanos stāstījusi Zostiņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!