Foto: AP/Scanpix

Prestižais žurnāls Forbes publicējis ikgadējo labāk pelnošo modeļu sarakstu, kurā pirmo vietu jau astoto gadu pēc kārtas saglabājusi brazīliešu daiļava Žizele Bundhena (attēlā).

1980. gadā dzimusī Žizele Bundhena ir visveiksmīgākā supermodele modes vēsturē, ko apliecina ne tikai fakts, ka viņai pirmajai no topmodelēm izdevies nopelnīt vienu miljardu ASV dolāru, bet arī tas, ka viņa jau astoņus gadus Forbes topā ierindojas pirmajā vietā.

Pēdējo 12 mēnešu laikā Bunhena savu kapitālu papildinājusi par 47 miljoniem ASV dolāru, vidēji dienā nopelnot 128 tūkstošus - tiesa, šo summu Forbes ir aprēķinājis pirms nodokļu nomaksas.

Otrajā vietā ar astoņu miljonu dolāru lielu peļņu gada laikā ierindojusies holandiešu modele Dacena Krusa, kura ir viena no populārā veļas zīmola Victoria's Secret eņģelīšiem un par saviem ienākumiem var pateikties arī līgumam ar L'Oreal.

Otro vietu ar holandiešu daiļavu dala pasaules slavenā brazīliešu modele un aktrise Adriana Lima, kura, starp citu, ir pieredzes bagātākā no "Viktorijas eņģelīšiem" - viņa ar zīmolu sadarbojas jau kopš 2000. gada.

Abām Victoria's Secret modelēm seko leģendārā britu supermodele Keita Mosa, kura gada laikā nopelnījusi septiņus miljonus dolāru, un ar tikpat lieliem ieņēmumiem var lepoties arī seksīgā bikini modele Keita Aptona, austrāliešu smukulīte Miranda Kera un ķīniešu modele Liu Vena.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!