Foto: Privātais arhīvs

Bijusī modele Keitija Praisa (kādreiz zināma arī kā vienkārši Džordana) apstiprinājusi, ka ir stāvoklī.

42 gadus vecā eksmodele, tagad sabiedrības dāma un realitāte šovu varone Keitija Praisa gaida bērnu, kurš viņai būs sestais.

Mazuļa tēvs ir par Praisu desmit gadus jaunākais draugs Karls Vuds, ar kuru viņa ir kopā apmēram gadu.

Par sestā bērna gaidībām Praisa paziņoja ar attēlu savā "Range Rover" automašīnā, un arī tas kārtējo reizi licis nonākt ļaužu mēlēs. Proti, Praisai ir atņemtas autovadītājas tiesības, tomēr viņa spēkratu stūrējot. Tiesības Prasai atņemtas jau sesto reizi.

Keitija Praisa arī iepriekš bieži nonākusi tabloīdu uzmanības lokā ne pārāk glaimojošā gaismā, bet pēdējos gadus seksbuma kļuvusi rāmāka. Pēdējā laikā lielākā uzmanība pievērsta tam, kā Praisa cīnās par sava vecākā dēla Hārveja nonākšanu aprūpes namā. Zēns ir pieaudzis, taču arvien kā bērns, un Praisa meklē labāko risinājumu slimā dēla vajadzībām.

Hārvejs nāca pasaulē 2002. gadā. Viņa tēvs ir kāds futbolists, kurš par dēlu neliekoties ne zinis.

Neraugoties uz smago fonu, Praisa dzemdējusi vēl četrus bērnus no dažādiem partneriem. Divi bērni dzimuši laulībā ar viņas pirmo vīru, dziedātāju Pīteru Andrē, no otrā vīra, cīņassportu meistara Aleksa Reida Praisai bērnu nebija. Trešajā laulībā ar Kīranu Heilaru piedzima vēl divi bērni, taču arī šī laulība beidzās ar šķiršanos. Pēc tam Prasai bijušas tikai īslaicīgas attiecības, bet nu viņa gaida sesto atvasi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!