Foto: AFP/Scanpix

Par pasaules čempionāta fināla varoni kļuva 22 gadus vecais Vācijas izlases pussargs Mario Gece, kurš spēles 113. minūtē guva uzvaras vārtus, tāpēc jau nākamajā dienā publika interesējas par futbolista privāto dzīvi, tostarp arī par personu, ar ko viņš guļ.

Kā vēsta ārvalstu mediji, Geces draudzene jau divus gadus ir vācu apakšveļas modele un dziedātāja Anna Katrīna Brommela, kura par viņu ir vecāka par diviem gadiem.

Viņi esot iepazinušies atvaļinājuma laikā Ibizā, un intervijās vācu presei Brommela atzinusi, ka viņu pilnībā apmierina "draudzenes" statuss, tāpēc nekādu domu par iespējamām laulībām neesot.

Vācijā Brommela ir pieprasīta modele, bet reizēm viņa uzstājas arī kā dziedātāja ar segvārdu Trina B. Brommela pati atzīst, ka viņas balss esot līdzīga Bejonsai, taču ambīcijas šajā jomā - ne visai lielas, jo dziedāšana drīzāk esot hobijs.

Savukārt Memmingenē dzimušais Gece ir otrs visu laiku dārgākais vācu futbolists pēc Mesuta Ozila. Minhenes Bayern Geci savulaik nopirka par 37 miljoniem eiro.

Gece ir ļoti reliģiozs kristietis, kurš savā klubā nopelna vairāk nekā pusmiljonu eiro katru mēnesi.

Lai gan no jaunās futbola zvaigznes šajā čempionātā tika gaidīts daudz vairāk, ar finālā gūtajiem vārtiem Gece attaisnoja visas uz sevi liktās cerības.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!