Foto: Privātais arhīvs
Viena no sociālo tīklu burvībām ir tā, ka tie paver neierobežotas iespējas visai pasaulei palielīties ar to, ko vakar ēdi pusdienās un cik šikā burziņā pabiji nedēļas nogalē. Arī populārajiem un atpazīstamajiem latviešiem patīk izrādīties un zīmēties internetā.

Latvijas šovbiznesa pārstāvji, sportisti un citi zināmi ļaudis katru dienu tīmekli pārpludina ar bildītēm, kurās iemūžinājuši to, kā viņi atpūšas, ko ēd, kur brauc ceļojumā un kādas zīmolu drānas iegādājušies.

Daži var palepoties ar īpaši skaistiem attēliem, kas daudziem viņu sociālo tīklu sekotājiem liek kļūt zaļiem aiz skaudības. Tā, piemēram, dziedātājs Lauris Reiniks un reperis Gacho (attēlā kreisajā pusē) padalījušies ar foto, kuros viņi laiskojas pie baseina, kamēr citi melnās miesās strādā.

Savukārt dziedātāja Laura Raila, televīzijas "seja" Anna Rozīte un skaistumkonkursu dalībniece Diāna Kubasova pazīmējušās, ka baudījušas brīvdienas uz ūdens, vizinoties ar kuģīšiem, jahtām un kuterīšiem.

Tāpat slavenie latvieši mēdz plātīties ar savām jaunajām drēbēm, frizūrām un aksesuāriem, un daudzas pašmāju estrādes dīvas pirms kāpšanas uz skatuves sevi iemūžina pašbildītēs, lai sociālo tīklu sekotājiem pazīmētos, cik smuki saposušās.

Īpaši vērienīga izrādīšanās notiek ar muskuļiem un citiem labumiem, un dziedātājs Markus Riva ir viens no tiem latviešu šovbiznesa vīriešiem, kurš regulāri priecē sievietes ar seksīgiem selfijiem, kuros viņš iemūžinājis savu trenēto augumu.

Savukārt dīdžejmeitene Liene Ušakova jeb seksīgā Lee nemitīgi zīmējas ar saviem sievišķīgajiem labumiem, un viņas Instagram foto bloga sekotāji ar apskaužamu regularitāti tiek priecēti ar bildītēm, kurās visā krāšņumā redzamas viņas kuplās krūtis.

Slavenajiem latviešiem patīk lielīties arī ar dārgām luksusa precēm. Tā, piemēram, dizainere Kristīne Deimon nemitīgi plātās ar savām zīmolu štātītēm, un nesen viņa pazīmējusies arī ar pamatīgu naudas žūksni, kas daudziem viņas daiļrades nīdējiem licis vēl vairāk apskaust jaunbagātnieci.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!