Foto: AFP/Scanpix
Trešdien, 21. oktobrī, 35 gadu jubileju atzīmē amerikāņu sabiedrības dāma un realitātes šovu zvaigzne Kimberlija "Kima" Kardašjana - Vesta (attēlā), kura kļuvusi par vienu no mūsdienu popkultūras spožākajām personībām. Sabiedrība viņu slavē un nopeļ, taču vienaldzīgo nav.

Kima nākusi pasaulē turīgā ģimenē. Viņas tēvs Roberts, kurš nomira 2003. gadā, savulaik bija veiksmīgs biznesmenis un ietekmīgs advokāts. Savukārt Kardašjanas māmiņa Kristena vienkārši ir smuka, un grūti nepamanīt, ka meita labos gēnus pārmantojusi no viņas.

Kimas spožums un slava aizsākās tālajā 2007. gadā, kad atklātībā nonāca viņas un repera Ray J seksa video. Līdz tam viņa zināmās aprindās bija pazīstama vien kā miljonu mantinieces Parisas Hiltones draudzene un personīgā ģērbēja, ar kuru blondā daiļava nereti kopā apmeklēja saviesīgus burziņus.

Skandalozais video Kardašjanas dzīvi apgrieza kājām gaisā. Zibenīgā ātrumā viņa kļuva par vienu no apspriestākajām sievietēm ASV, un daiļavai tas tīri labi patika. Kima darīja visu iespējamo, lai pasaule neaizmirstu viņas vārdu, un centieni atmaksājās - drīz vien kanālā E! sāka demonstrēt realitātes šovu par Kardašjanu ģimeni.

Šovs Keeping Up With The Kardashians, kurā kopā ar Kimu filmējās viņas māsas Hloja un Kortnija, kā arī pusmāsas Kailija un Kendela Dženneras, mamma Kristena un patēvs Brūss Dženners, kurš šovasar veica dzimuma maiņas operāciju un tagad dēvējams par Keitlīnu, iemantoja milzīgu popularitāti, un tas tiek demonstrēts joprojām.

Viens no Kimas neizmērojamās slavas iemesliem un ļaužu lielās intereses objektiem ir viņas brangais dupsis, kurš tiek dēvēts par vienu no smukājajiem un pašiem seksīgākajiem visā plašajā pasaulē. Kardašjana to ņēmusi vērā un vienmēr cenšas šo savu trumpi īpaši izcelt ar apspīlētiem un pikantiem tērpiem.

Kopš brīža, kad pie pasaules šovbiznesa debesīm iemirdzējās Kimas vārds, viņas personīgā dzīve pieredzējusi gan kāpumus, gan kritumus. Kardašjana šobrīd ir precējusies - viņas vīrs ir neviennozīmīgi vērtētais un lecīgais amerikāņu reperis Kanje Vests.

Pirms tam Kima bijusi precējusies divas reizes, un viņas otrā laulība ar NBA basketbolistu Krisu Hamfrīsu iegājusi vēsturē kā viena no īsākajām slavenību savienībām vēsturē. Pāris 2011. gada vasarā gredzenus mija greznā ceremonijā, kas vēlāk tika atspoguļota arī ģimenes realitātes šovā, taču 72 dienas vēlāk tiesā jau tika iesniegta šķiršanās prasība.

Savukārt pērnā gada maijā Kima salaulājās ar reperi Vestu. Pāris audzina kopīgo meitiņu Nortu, kura šovasar nosvinēja divu gadu jubileju, un decembrī pasaulē nāks otrā atvasīte - dēls.

Kimas slava izplatījusies visā pasaulē, un viņa ir ne tikai viena no populārākajām personām dažādos sociālajos tīklos, bet, iespējams, arī nākamā ASV pirmā lēdija. Jau vēstīts, ka nesen Vests nāca klajā ar paziņojumu, ka nolēmis kandidēt ASV prezidenta vēlēšanās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!