Foto: Privātais arhīvs
Arhibīskapa Jāņa Vanaga meita Elizabete (attēlā pa kreisi), kura savulaik publiskajā telpā tika kritizēta par pārlieku lielu izklaidēšanos un burziņu apmeklēšanu, pēdējos gados krasi mainījusi dzīvesveidu, un tagad pārvērtības piedzīvojis arī viņas vizuālais tēls.

Savulaik Elizabetei bija izveidojusies cieša draudzība ar par "latviešu ballīšu karalieni" dēvēto Aneti Sončiku. Abas kopā visai bieži bija manāmas Vecrīgas klubiņos, kur nereti izklaides ievilkās līdz pat agrai rīta stundai.

Pēdējā laikā publiskajā telpā arhibīskapa meitas vārds izskanējis reti, jo viņa krasi mainījusi savu dzīvesveidu un vairs neapmeklē skaļas ballītes. Tā vietā Elizabete pievērsusies garīgajām vērtībām, un nu jau kādu laiciņu viņa mitinās ASV, kur studē augstskolā un piestrādā par skolotāju Krišjāņa Barona Latviešu skolā Čikāgā.

Elizabete ir aktīva sociālo tīklu lietotāja - tur viņa draugus un paziņas informē par savām gaitām ASV, un arhibīskapa meita foto vietnē Instagram publicējusi vairākus attēlus, kuros redzams, ka, esot tālumā, meitene piedzīvojusi ievērojamas vizuālās pārvērtības.

Plašāka sabiedrības daļa Elizabeti atceras kā efektīgu blondīni, taču nu jau kādu laiciņu Vanagas mati ir nokrāsoti brūni, un šī gada sākumā viņa atvadījusies arī no garajām cirtām - tagad viņai ir īss karē griezums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!