Foto: Privātais arhīvs

Ķibeles turpina vajāt pašmāju šovbiznesa pārstāvjus – šonedēļ par upuri nezināmiem ļaundariem kritusi populārā dejotāja un dažādu televīzijas šovu dalībniece Aleksandra Kurusova (attēlā).

"Pirmo reizi dzīvē ar mani ir noticis tāds nepatīkams atgadījums - no rīta, izejot ārā no mājām, konstatēju izsistu stiklu mašīnas aizmugurējam logam. Nozagtas dažas privātas mantas," ceturtdien skumji informēja Kurusova.

Kā viņa pastāstīja DELFI Izklaidei, mašīnas bojājumus segs apdrošināšana, tāpēc zaudējumi ir tikai privātās mantas, bet no šī gadījuma populārā dejotāja arī guvusi mācību, ka mašīnā nekad neko nedrīkst atstāt.

Šī nedēļa neveiksmīga bija arī vienam no Kurusovas labākajiem draugiem - dziedātājam Laurim Reinikam, kuram ļaundari bija apskādējuši automašīnu, jau ceturto reizi pāris gadu laikā nozogot sānskatu spogulīšus.

Jau vēstīts, ka no ļaundariem nesen cieta arī dziedātājs Miks Dukurs, kuram vēlā nakts stundā sportisks jaunietis izrāva no rokām mobilo telefonu un, kā vēlāk sūkstījās pats dziedātājs, lielā ātrumā aizjoņoja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!