Foto: instagram.com/karleusastar/
Neizmērojami slavenajai amerikāņu realitātes šovu zvaigznei un brangās pēcpuses īpašniecei Kimai Kardašjanai uzradusies konkurente. Eiropā dzīvo sieviete, kuras dotumi ir tikpat iespaidīgi un pamanāmi. Tā ir serbiešu popdziedātāja, TV personība un cilvēku tiesību aizstāve Jeļena Karleuša (attēlā).

37 gadus vecā Jeļena ir viena no populārākajām dziedātājām Balkānu pussalā, un viņas sasniegumu saraksts ir visai garš - serbu daiļava izdevusi 10 studijas albumus, ieguvusi neskaitāmas mūzikas balvas un gozējusies uz daudzu glancēto žurnālu vākiem.

Jeļena aktīvi darbojas arī sociālajos tīklos. Viņas Instagram foto blogam (ar to iespējams iepazīties šeit) jau ir vairāk nekā 746 tūkstoš sekotāju, un daudzi pamanījuši, ka serbu popdziedātāja ļoti līdzinās amerikāņu izdaudzinātajai Kimai Kardašjanai.

Arī Jeļena var lepoties ar ļoti sievišķīgām formām, pilnīgām lūpām un pikantu vizuālo tēlu. Turklāt serbu popa princeses attēli ieturēti Kardašjanas iecienītākajā manierē - arī viņa labprāt pozē ļoti atklātos un miesu atsedzošos tērpos.

To, ka starp abām pastāv zināma līdzība, pamanījusi arī pati dziedātāja. Tiesa, serbu daiļava ir pārliecināta, ka amerikāniete Kima nošpikojusi savu tēlu no viņas. Tā, piemēram, šopavasar Kardašjana kļuva par izsmieklu, izbalinot matus. Toreiz Jeļena savos sociālajos tīklos steidza ziņot, ka šo ideju Kima esot noskatījusies no viņas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!