Foto: EPA/Scanpix/LETA

Nepatīkamu starpgadījumu piedzīvojusi titulētā latviešu svarcēlāja Rebeka Koha. Kāds nelietis nesen uzlauzis viņas "Instagram" kontu un izdzēsis visus viņas publiskotos momentuzņēmumus.

Kā jau daudzi populāri ļaudis, arī Rebeka par savām gaitām fanus un atbalstītājus informē ar sociālo tīklu starpniecību. Īpaši aktīvi sportiste rosās "Instagram" tīklā, kur viņai ir vairāk nekā 72 tūkstoši sekotāju.

Trešdienas, 6. marta, vakarā sportiste vēstījusi, ka uzlauzts viņas "Instagram konts". Tiesa, laimīgā kārtā sportistei tam joprojām ir pieeja – hakeri izdzēsuši tikai bildes. Arī sekotāju skaits nav samazinājies.

"Pirms divām dienām kāds uzlauza manu kontu. Izdzēsa visu, kas man šeit bija – atmiņas, labākos dzīves brīžus, sacensības, treniņus, laiku, ko pavadīju ar ģimeni... visu! Un tagad man viss ir jāsāk no sākuma," savu skaudro stāstu iztukšotajā "Instagram" foto blogā izklāstījusi sportiste.

Kā atklājusi sportiste, sākumā viņa jutusies apbēdināta un dusmīga, bet nu viņa atguvusi pozitīvu skatu uz dzīvi.

"Man ir iespēja visu sākt no baltas lapas. Paldies visiem, kas mani atbalsta. Tiksimies manās nākamajās jaunajās un svaigajās publikācijās," piebildusi Rebeka.

Jāatzīmē, ka līdzīgu incidentu nesen piedzīvoja arī mūziķis Intars Busulis. Tiesa, viņam izgāja krietni čābīgāk – tika pazaudēti visi sekotāji un māksliniekam nācās izveidot jaunu "Instagram" kontu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!