Foto: LETA/Privātais arhīvs

Karjeru beigušais basketbolists Armands Šķēle savulaik bija iemīļots pašmāju dzeltenās preses varonis, bet nu jau daudzus gadus ziņas par viņa privātās dzīves līkločiem ir skopas. Jaunākie ziņu virsraksti liecina – sportista dzīvē ienākusi kāda īpaša sieviete. Viņam izveidojušās romantiskas attiecības ar bijušā Latvijas futbola izlases galvenā trenera Mariana Pahara šķirto sievu Jūliju.

Par sportista jaunajām attiecībām šonedēļ vēsta izdevums "Privātā Dzīve". Tiek ziņots, ka Jūlija Poļiščuka-Pahare gan Ziemassvētkus, gan gadu miju atzīmējusi kopā ar Šķēli un viņa ģimeni. Par to liecina sociālajos tīkos publiskotie kadri.

Taujāta, kādas attiecības viņu saista ar Šķēli, Jūlija sākumā bijusi izvairīga, bet pēcāk apstiprinājusi – viņi ir pāris.

"Tas ir ļoti personīgi... Es par sevi un Armandu šajā jautājumā vēlos saglabāt privātumu. Vienīgais, ko varu pateikt, – mēs esam pāris!" žurnālam sacījusi Jūlija.

Pahara astoņus gadus ilgusī laulība ar Jūliju oficiāli tika šķirta 2016. gada rudenī. Vēlāk bijušajai sievai Spānijā izveidojās romantiskas attiecības ar kādu uzņēmēju, tomēr šī savienība pajuka.

Tiek vēstīts, ka Jūlija pirms nepilna gada kopā ar savu un Pahara kopīgo dēlu Adrianu atgriezās Latvijā.

View this post on Instagram

Priecigus svetkus🎁🎅🙏🏻❤️

A post shared by Aigars (@aigarsskele) on Dec 24, 2019 at 11:11am PST

View this post on Instagram

A post shared by Julia Polishuk Pahare (@juliapolishukpahare) on Jul 17, 2018 at 3:39am PDT
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!