Foto: F64

To, ka sportistu sirdis nereti izdodas iekarot īpaši mākslinieciskām dvēselēm, apliecinājis Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Ufas Salavat Julajev aizsargs Artūrs Kulda (attēlā) – viņš jau kādu laiku bauda romantiskas attiecības ar dziedātāju un interjera dizaineri Elli U jeb Elīnu Usovu.

Lai gan abi jaunieši savas attiecības no plašākas sabiedrības mēģina slēpt, sociālajos tīklos Elli U nav varējusi šo noslēpumu glabāt - viņa mīļotā vārdu "iezīmējusi" vairākās fotogrāfijās, kas liecina par abu romantiskajām attiecībām.

Pirms kāda laika Elīna savā Instagram profilā ievietojusi foto, kurā iemūžināta ar Salavat Julajev otrās vietas medaļu Špenglera kausa izcīņas finālā, un šī foto parakstā, kurā "ietagots" Kulda, meitene ar tēmturi #mymanisthebest atklājusi, ka viņas vīrietis ir visslabākais.

Tāpat Kulda "iezīmēts" viņas fotogrāfijās, kur redzami milzīgi ziedu pušķi, kopīgas vakariņas ar draugiem, un citos foto, kas liecina - abus jauniešus saista kas vairāk par vienkārši draudzību.

Elli U pēdējo gadu laikā no pašmāju šovbiznesa spīdekļu burziņiem ir praktiski pazudusi, un, kā liecina viņas aktivitātes sociālajos tīklos, meitene daudz ceļo un īsteno sapni par darbošanos kā interjera dizainerei, bet par Kuldu hokeja fani tikko saņēma skumju ziņu - veselības problēmu dēļ viņš nepievienosies izlasei drīzumā pasaules hokeja čempionātā

💛💜❤️#roses #mymanisthebest #riga #love #inlove #happy

A photo posted by Elina (@elinaelli) on

#spenglercup #medal #hockey #salavatyulaev #mymanisthebest #козёлвсумке #winners

A photo posted by Elina (@elinaelli) on

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!