Foto: LETA

Radiostacijas Boom FM populārākā raidījuma Suņu būda vadītājs Artuss Kaimiņš (attēlā) šonedēļ uz studiju bija nolēmis uzaicināt modes blogeri Denisu Ševeļovu, kurš pēc viesošanās pie aktiera atzinis, ka jūtas kā plānprātiņš.

Jau raidījuma sākumā Kaimiņš bija ieņēmis visai uzbrūkošu pozu un sāka blogeri tincināt, kas tā ir par stulbu manieri iet uz sabiedriskiem pasākumiem ar citu vīru sievām, visticamāk, domājot Denisa biežo iziešanu sabiedrībā kopā ar Gunu Leiškalni.

Kad Kaimiņš bija noskaidrojis visu par Denisa un Leiškalnes attiecībām, pasmējies par viņa modes pasaules, latviešu valodas zināšanām un blogera stilu, raidījuma vadītājs metās puisi tincināt par viņa seksuālo orientāciju.

"Vai tu ilgi būsi gejs?" jautāja Kaimiņš, uz ko Deniss godīgi atbildēja, ka tā būs, jo tā ir lieta, ko nevar mainīt. Uz raidījuma vadītāja jautājumu par to, vai arī Lauris Reiniks ir gejs, Deniss atturējās atbildēt, atzīstot, ka sveci nav turējis.

Ierasts, ka sarunu starplaikā Kaimiņš atskaņo pa kādai dziesmai, un šis raidījums nebija izņēmums.

Tiesa, pēc tam, kad Kaimiņš bija ļāvis Denisam izvēlēties starp divām krievu popmūzikas dziesmām, viņš izvēlētās kompozīcijas vietā uzlika dziesmiņu par puisīti geju, kuru viņš veltīja blogerim.

Tāpat Kaimiņš apjautājās, vai modelis Jaroslavs Barišņikovs, ar kuru kopā Deniss bieži apmeklē dažādas ballītes, ir viņa draudzene, bet blogeris to noliedza.

Izmantojot situāciju, Kaimiņš arī vēlējās remdēt senu aizvainojumu - savulaik, vērtējot aktiera stilu, Deniss bija atzinis, ka viņam ir pārāk īss kakls, ko Kaimiņš vēl aizvien, kā izrādās, nav aizmirsis.

Novērtējot Kaimiņa kaklu klātienē, Deniss gan bija spiests atzīt, ka aktiera kakls ir normāls, kas raidījuma vadītāju gandarīja.

Tiesa, pats Deniss pēc raidījuma savu viesošanos Suņa būdas studijā komentēja visnotaļ diplomātiski - lai gan savos sociālo tīklu profilos viņš atzina, ka pēc tam juties kā idiots un plānprātiņš, DELFI Izklaidei viņš uzsvēra, ka Kaimiņš bija nopietni gatavojies raidījumam un savu darbu darījis pat ļoti profesionāli.

"Pirmkārt, es neesmu trenēts uz radio ēteru. Otrkārt, ja es neatbildu uz jautājumu, tas nenozīmē, ka es to neesmu sapratis. Nevajag man pārjautāt krieviski. Tas ir bišķiņ aizvainojoši. Atbildēt uz jocīgiem un debiliem jautājumiem ir grūti, lai pats vēlāk neizskatītos pēc debila," atzina Deniss.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!