Foto: Privātais arhīvs
Talantīgajai modes dizainerei un skropstu pieaudzētājai Kristīnei Deimon (attēlā) dzīve turpina piespēlēt skarbus pārbaudījumus. Jaunā māmiņa, atpūšoties laukos, cietusi no zagļiem, kuri turklāt apskādējuši arī viņas nesen salaboto spēkratu. Šī liga pabojājusi arī Deimon biznesu.

Par nepatīkamo notikumu Deimon informējusi svētdienas vakarā. "Meitenes, kurām šodien bija pieraksts uz skropstu pieaudzēšanu: vakardien, esot laukos, man automašīnai tika atkal izsists stikls un nozagts gan telefons, gan citas mazsvarīgas lietas.

Šodien tik tiku pie stikla, lai varētu braukt mājās. Publiski jums atvainojos, ka nepieņēmu jūs un nebija iespējams paziņot. Numuru esmu tikko atjaunojusi un pieejama," savā "Facebook" profilā izziņojusi Deimon.

Vēl skarbāku šo situāciju padara fakts, ka līdzīga ķibele ar Deimon jau notika pagājušā gada sākumā – toreiz ļaundari izsita stiklu mākslinieces auto gaišā dienas laikā Pļavniekos, lai nočieptu salonā atstātu somiņu.

Arī viņas auto nākas regulāri ciest – šī gada sākumā Deimon smalkais "Audi" iekļuva avārijā. It kā ar to visu vēl nebūtu gana, dažādi no Deimon neatkarīgi apstākļi turpina traucēt viņas biznesa centieniem.

Te talantīgo meistari nomelnot cenšas skaudīgas konkurentes, bet te darbu pēkšņi apstādina šāda nelaime. Strādīgā jaunā mamma gan turpina iet augsti paceltu galvu un pat atrod veidu, kā pasmaidīt par notikušo – viņa faniem nupat paziņojusi, ka smalka viedtālruņa vietā pēc zādzības izvēlējusies teju aizvēsturisku tālruņa modeli ar pogām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!