Foto: Vida Press

Trešā reiha vadonis, nacistu līderis Ādolfs Hitlers pat vairāk nekā 70 gadus pēc savas nāves ar apskaužamu regularitāti pamanās nokļūt ziņu virsrakstos, un nesen iznākusi jauna grāmata, kurā izlasāmi visnotaļ perversi noslēpumi par viņa intīmo dzīvi.

Mediju un sabiedrības ievērību izpelnījusies vācu rakstnieka un publicista Folkera Elisa Pilgrima grāmata "Hitler 1 und Hitler 2. Das sexuelle Niemandsland", kurā, kā vēsta dažādi ārzemju mediji, izlasāmi satraucoši fakti par fīrera seksuālajām tieksmēm.

Izdevums "The Sun", atsaucoties uz grāmatu, vēsta, ka Hitlers bijis seksuāli apmulsis sērijveida slepkava. Grāmatas autors apgalvo, ka cilvēku nogalināšana nacistu līderim sniegusi baudu, ko arī apliecina kāda perversa epizode kinoteātrī, par kuru savulaik stāstījusi vācu aktrise Marianna Hope.

Aktrise kopā ar Hitleru kinoteātrī Berlīnē skatījusies filmu, kurā nogalēti franču armijas karavīri, un viņai šķitis, ka fīrers gūst baudu no baisajām, asiņainajām ainām.

"Hitlers, manuprāt, izjuta saviļņojumu. Kad franču karavīriem pāri ripoja akmeņi, viņš berzēja savus ceļgalus un stenēja. Es nezinu, vai viņš bija traks, bet viņš izjuta kaut ko līdzīgu orgasmam. Man filmas laikā gribējās doties prom. Tas vīrs bija biedējošs," mediji, atsaucoties uz grāmatu, citējuši aktrisi, kura nomira 2002. gadā.

Tāpat arī grāmatas autors, apkopojot vēstures avotus, secinājis, ka Hitleram ar mīļoto Evu Braunu nav bijušas seksuālas attiecības, jo fīrers viņu nav iekārojis un uzskatījis, ka vāciešu nācija ir viņa īstā līgava. Savukārt baudu un saviļņojumu viņš guvis, nodarot cilvēkiem briesmu lietas.

Starp Hitleru un Evu Braunu, iespējams, tikai vienu reizi bijušas intīmas attiecības, un tas, kā uzskata Pilgrims, noticis 1935. gada martā Minhenē.

"Sērijveida slepkavu specialitāte ir atņemt citiem dzīvību lēni, izsmalcināti un ārkārtīgi nežēlīgi. Tas ir tieši tas, ko Hitlers darīja, izmantojot savu līdzgājēju palīdzību," "The Sun" citējis Pilgrimu.

Grāmatas autors rakstījis, ka, viņaprāt, apstiprinās teorija, ka Hitlera dzīvē vardarbība un seksualitāte bijusi tik cieši saistīta, ka viņam radusies neremdināma vēlme piespiest citus nogalināt.

Pilgrims arī izvirzījis teoriju par divām Hitlera personības šķautnēm. "The Daily Mail", atsaucoties uz rakstnieku, vēsta, ka līdz 1918. gadam pastāvējis "Hitlers numur viens", kurš bijis neuzkrītošs un nekaitīgs.

Savukārt, kad fīrers Rietumu frontē tika nejauši ievainots ar gāzi, netīši viņā tika atmodināts sērijveida slepkavas potenciāls, ko autors dēvē par brīdi, kad dzima "Hitlers numur divi", kurš vēlāk pastrādāja šaušalīgus noziegumus un bijis perverss izvirtulis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!