Foto: Vida Press

Šonedēļ pasauli pāršalca vēsts, ka par policistiem pārģērbušies bruņoti noziedznieki Parīzes luksusa viesnīcā aplaupījuši amerikāņu sabiedrības dāmu un TV šovu personību Kimu Kardašjanu (attēlā). Gaismā nākušas jaunas notikuma detaļas.

Pirmdien Parīzes policija paziņoja, ka miteklī, kurā Parīzes modes nedēļas laikā bija apmetusies Kima, ielauzušies pieci par policistiem pārģērbušies bruņoti vīri maskās un nozaguši viņai dārglietas sešu miljonu eiro vērtībā, kā arī divus telefonus un četrus miljonus vērtu gredzenu.

Laupīšanas brīdī Kimas miesassargs Paskāls bija devies līdzi Kardašjanas māsai Kortnijai uz netālu esošo naktsklubu.

Laupītāji bija saslēguši rokudzelžos nama naktssargu un pieprasījuši, lai tas viņus aizved uz Kimas divstāvīgo numuriņu. Kad ļaundari iekļuvuši Kardašjanas dzīvesvietā, tie piedraudējuši viņai ar ieroci un sievietei nācies lūgties, lai viņu nenogalina. Vēlāk zagļi savu upuri ieslēguši vannasistabā.

Izdevuma "TMZ rīcībā" nonākusi jauna informācija par baiso noziegumu. Kāds anonīms avots pastāstījis, ka Kima bija tērpusies vienā halātiņā un gulējusi gultā, kad ļaundari ielauzušies pie viņas.

Kima, kura bija apmetusies divstāvīgā numuriņa otrajā stāvā, dzirdējusi, ka uz kāpnēm skan soļi, un viņa jau esot nojautusi, ka gaidāms kaut kas nelāgs. Viņa stikla atspīdumā pamanījusi divus vīrus – viens bija apvilcis masku, savukārt otram galvā bija policista cepure.

Kardašjana uzreiz tvērusi pēc sava mobilā telefona, kas atradies uz naktsskapīša, lai piezvanītu miesassargam, taču laupītāji iebrāzušies guļamistabā. Noziedznieki bijuši īpaši nežēlīgi – maskās tērptie ļaundari piedraudējuši viņai ar pistoli un likuši izkāpt no gultas.

Viens no noziedzniekiem izrāvis Kimai no rokām telefonu. Ļaundari viņu neitralizējuši, sasaistot rokas ar plastmasas savilcējiem un izturīgu līmlenti.

Arī Kimas potītes notītas ar līmlenti. Tad ļaundari viņu esot pacēluši, aiznesuši uz vannasistabu un ielikuši vannā. Informators izdevumam "TMZ" pastāstījis, ka Kardašjanai šķitis, ka viņa tiks izvarota.

Tiesa, noziedznieki viņas ķermeni likuši mierā – tie franču valodā skaļi kaut ko klaigājuši, un Kima nopratusi, ka ļaundari meklē otru saderināšanās gredzenu, kuru viņai septembrī uzdāvināja reperis Kanje Vests.

Kamēr numuriņa otrajā stāvā risinājušies baisie notikumi, mitekļa pirmajā stāvā esot atradusies Kardašjanas draudzene Simone Haruša – kad noziedznieki ielauzušies dzīvoklī, viņa esot ieslēgusies vannasistabā un mēģinājusi sazvanīt Kimas miesassargu Paskālu.
Foto: Vida Press
Atgādinām, ka ļaundari ar miljoniem vērto guvumu no notikuma vietas aizbēga ar velosipēdiem. Informators pastāstījis, ka aptuveni divas minūtes pēc tam, kad zagļi aizbrāzušies prom, Kimas numuriņā beidzot esot ieradies viņas miesassargs, kurš savu priekšnieci atradis vannā sasietu un pārbiedētu.

Laupītāji esot rīkojušies ļoti operatīvi – zādzība esot ilgusi aptuveni sešas minūtes. Parīzes policijas rīcībā ir informācija, ka noziegumā bija iesaistīti pieci ļaundari.

Kima šobrīd jau atgriezusies savās mājās ASV. Kardašjanas pārstāvis pēc baisās laupīšanas paziņoja, ka "viņa ir satricināta, bet fiziski neskarta".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!