Foto: Vida Press
Sešdesmitajos gados noslepkavotais ASV prezidents Džons Ficdžeralds Kenedijs bija ne tikai veiksmīgs politiķis, bet arī varens siržu lauzējs. Jauna grāmata atklāj, ka ne mazāk liels meitu ģēģeris bijis viņa brālis Roberts Frensiss jeb vienkārši Bobijs (attēlā), kurš pēc slavenā brāļa nāves pat esot gulējis ar viņa sievu.

Bobijs pasaulē nāca septiņus gadus pēc Džona. Abi kļuva par diženiem politiķiem – vecākais brālis sēdās valsts prezidenta krēslā, bet jaunākais kļuva par ASV ģenerālprokuroru, vēlāk senatoru un visbeidzot viņš nolēma kandidēt arī prezidenta vēlēšanās.

Abus brāļus vienoja ne tikai kaislība pret politiku, bet arī sievietēm. Džona Kenedija dēkas un romāni ir plaši apspriesti, taču par Bobija mīlas dzīvi un daudzajiem vētrainajiem sakariem bija zināms mazāk.

Jūlijā tiks izdota amerikāņu žurnālista un publicista Lerija Taja veidota biogrāfiska grāmata par Bobiju. Ārvalstu mediji ziņo, ka grāmata "Bobby Kennedy: The Making of A Liberal Icon" atklās rūpīgi glabātus un skandalozus noslēpumus par bijušā ASV prezidenta brāli.

Izdevums "The Daily Mail", atsaucoties uz grāmatu, ziņo, ka Bobijam savas dzīves laikā (viņš 1968. gadā gandrīz 43 gadu vecumā tika nošauts) bijušas dēkas ar virkni slavenu sieviešu. Turklāt viņa sieva Etela zinājusi par vīra neuzticību.

Bobijs nevainību esot zaudējis ar melnādainu sievieti 21 gada vecumā – tēvs viņu aizvedis uz kādu Hārlemas prieka māju. Biogrāfijā aprakstīts, ka pirmie iespaidi par seksu puisim esot bijuši neviennozīmīgi – viņš neesot juties nedz labi, nedz slikti.

Vēlāk gan Bobijam tik ļoti iepatikusies meņģēšanās, ka viņš nav bijis remdināms – viņš gulējis ar visām pēc kārtas. Zināmākās no viņa mīļākajām ir aktrises Kima Novika un Lī Remika, kā arī dziedātāja Klaudīna Longete.

Zināms, ka Bobijam biis mīlas sakars arī ar Merilinu Monro. Turklāt slavenā aktrise esot vienlaicīgi gulējusi ar abiem Kenedijiem – gan Džonu, gan Robertu, un jaunajā grāmatā tas tiek apstiprināts.

Mediji, atsaucoties uz biogrāfiju, vēsta, ka Roberts gulējis arī ar brāļa sievu Žaklīnu. Abi par mīļākajiem kļuvuši pēc Džona nāves, un šī dēka turpinājusies vairākus gadus. To, ka abiem laika posmā no 1964. līdz 1968. gadam bijusi dēka, apstiprinot Federālā izlūkošanas biroja (FIB) faili.

Tiek vēstīts, ka Žaklīna un Roberts gadiem ilgi viens pret otru izjutuši spēcīgu pievilkšanos, taču viņi šīm jūtām ļāvušies sēru iespaidā – abi viens otra skavās meklējuši mierinājumu pēc Džona nāves.

Foto: Vida Press
Roberta sieva Etela, apprecot Kenediju, esot jau zinājusi, ka šīs ģimenes vīrieši neprot būt uzticīgi un nespēj būt monogāmi. Viņa to pieņēmusi, jo ļoti mīlējusi Bobiju, un samierinājusies ar vīra daudzajiem sānsoļiem.

Turklāt Etelu esot mierinājusi doma, ka, lai arī kur un pie kā būtu bijis viņas Bobijs, vīrietis tāpat vienmēr atgriezies pie savas sievas un ģimenes.

Abi gredzenus mija 1950. gadā, un šajā savienībā pasaulē viens pēc otra bija nākuši 11 bērni. Šobrīd, 88 gadu vecumā, Etele vēl joprojām ir aktīva cīnītāja par cilvēktiesībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!