Foto: AFP/Scanpix
Aprīlī pasaulē nāks Kembridžas hercoga Viljama un viņa sievas Katrīnas (abi attēlā kopā ar pirmdzimto) otrais bērns, kurš būs ceturtais rindā uz troni.

"Viņu karaliskās augstības Kembridžas hercogs un hercogiene ar prieku paziņo, ka viņu mazulis gaidāms 2015.gada aprīlī," teikts oficiālā Kensingtonas pils paziņojumā.

32 gadus vecā Katrīna otrdien pirmoreiz parādīsies sabiedrībā vairāk nekā divu mēnešu laikā. Viņa piedalīsies svinīgā ceremonijā par godu Singapūras prezidentam.

Ketrina pēdējoreiz izgāja sabiedrībā 5. augustā. Smagas grūtniecības toksikozes dēļ viņai nācies pavadīt laiku ārpus sabiedrības redzeslauka.

Pāris pagājušomēnes paziņoja par otrā mazuļa gaidībām.

Katrīna tāda paša iemesla dēļ tika hospitalizēta, kad gaidīja savu pirmo bērnu. Princis Džordžs piedzima 2013. gada 22. jūlijā Londonas Svētās Marijas slimnīcā un svēra 3,8 kilogramus.

Džordžs ir slavenā pāra pirmdzimtais un trešais rindā uz troni. Viņa piedzimšana bija plaši apspriests notikums medijos. Kembridžas hercoga un hercogienes otrais bērns būs ceturtais rindā uz troni, atbīdot savu tēvoci princi Hariju uz piekto vietu.

Kembridžas hercogs un hercogiene cenšas pasargāt savu privāto dzīvi. Šomēnes viņi nosūtīja fotogrāfam, kurš parkā centās nofotografēt princi Džordžu, brīdinājuma vēstuli, kurā draudēja vērsties tiesā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!