Foto: Vida Press

Leģendārā ballīšu karaliene Parisa Hiltone nule nonākusi jaunā statusā – 41 gada vecumā viņa sagaidījusi savu atvasi. Bērns atnācis divus gadus pēc kāzām ar uzņēmeju Kārteru Rūmu.

Parisai Hiltonei nu ir dēls – un viņu iznēsājusi surogātmāte, jo pašai Hiltonei bija problēmas dabiskā ceļā tikt pie mazuļa.

Mazulis ir pirmais gan 41 gadu vecajai Hiltonei, taču viņas dzīvesbiedram Kārteram Rūmam ir 12 gadus veca meita Evija no attiecībām ar kādu aktrisi. Rūmam ar šo atvasi neesot "tradicionālu tēva un meitas attiecību", taču viņš viņu atbalstot.

Hiltone medijam "People" pastāstīja: "Kļūt par māmiņu vienmēr bijis mans sapnis. Esmu tik laimīga, ka sastapu Kārteru. Esam ļoti priecīgi par izveidotu ģimeni, mūsu sirdis plīst vai pušu no mīlestības pret mūsu bērnu," sacīja skaistule.

Viņa gan neatklāj precīzu datumu, kad bērns piedzimis, tāpat arī viņa vārdiņš pagaidām tiek turēts noslēpumā.

Realitātes šovu zvaigzne un Hiltona viesnīcu impērijas mantiniece ar Rūmu apprecējās 2021. gada novembrī ceremonijā, kurā piedalījās virkne slavenību – Kima Kardašjana, Emma Robertsa, Nikola Ričija, Demija Lovato, Paula Abdula un citi.

Pāris jau toreiz vēstīja, ka grasās izmantot mākslīgās apaugļošanas sniegtās iespējas, jo Hiltonu ģimenes sievietēm mēdz būt problēmas pašām tikt pie bērniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!