Foto: Instagram.com/whitehouse

Šonedēļ kāzu jubileju atzīmē viens no slavenākajiem un visapspriestākajiem pāriem pasaulē – ASV prezidents Donalds Tramps un viņa laulātā draudzene Melānija Trampa.

Biznesmenis un slovēņu izcelsmes bijusī modele gredzenus mija 22. janvārī pirms 15 gadiem. Par godu šim īpašajam notikumam Baltais nams sociālajos tīklos izplatījis romantisku pāra kopbildi, kas papildināta ar apsveikumu.

Pāra foto, kurā iemūžināta Trampu deja, apbērts ar apsveikumiem un laba vēlējumiem, un daudzi pauduši sajūsmu par to, cik saskanīgi abi izskatās.

Atgādinām, ka slovēņu izcelsmes daiļava Melānija Knausa ar Trampu iepazinās kādā no Ņujorkas modīgajiem burziņiem 1998. gadā. Pāris apprecējās 2005. gadā Palmbīčā. Gadu vēlāk Melānija ieguva ASV pilsonību un laida pasaulē Trampa jaunāko atvasi – dēlu Baronu Viljamu.

Šī ir Trampa trešā laulība. Pirmajā laulībā ar čehu modeli Ivanu pasaulē nāca abi vecākie Donalda dēli Donalds jaunākais un Ēriks, kā arī meita Ivanka. Pāris izšķīrās 1992. gadā.

Savukārt 1993. gadā Tramps aprecēja amerikāņu TV personību Mariju Meiplsu, ar kuru viņš dēku bija uzsācis jau pirmās laulības laikā. Marija Donaldam dāvāja meitu Tifāniju.

View this post on Instagram

Happy 15th anniversary, President @realdonaldtrump and @flotus! ❤️

A post shared by The White House (@whitehouse) on Jan 22, 2020 at 6:20am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!