Foto: Vida Press
ASV prezidenta Džo Baidena vecākā mazmeita Naomi Baidena sestdien izgājusi pie vīra. Ceremonija notika Baltā nama dienvidu puses zālienā, un tās bija pirmās kāzas Baltajā namā kopš prezidenta Bila Klintona ēras, ziņo "Page Six".

Naomi Baidena ir prezidenta dēla Hantera meita, viņa ir vecākā no septiņiem Baidena mazbērniem. Jaunā dāma apprecējusies ar juristu Pīteru Nīlu, ar kuru viņa draudzējas apmēram četrus gadus. Pērn Naomi tika bildināta.

Laulību ceremonijai Baltajā namā līgava bija saposusies Ralfa Lorēna darinātā mežģīņu kleitā ziloņkaula tonī, savukārt līgavainis bija tērpies trīsdaļīgā uzvalkā tumši zilā krāsā.

Kāzu kontekstā savu paziņojumu izplatīja Džo un Džila Baideni: "Bijis prieks noraudzīties, kā Naomi pieaug, atklāj sevi un pati veido savu neticamo dzīvi. Esam lepni, ka viņa izvēlējusies Pīteru par savu vīru, sveicam viņu savā ģimenē. Viņiem abiem novēlam mīlestības un smieklu pilnas dienas, lai viņu mīlestība kļūst dziļāka ar katru gadu," teikts paziņojumā.

Baidenu ģimenes jaunais loceklis ir trīs gadus jaunāks par Naomi – viņai ir 28, vīram 25. Pāris dzīvo Baltā nama trešajā stāvā. Jaunlaulātie abi ir juristi.

Kāzas notika vienu dienu pirms Džo Baidena 80. dzimšanas dienas. Pēc salaulāšanās ārā, svinības turpinājās ar ģimenes pusdienām, savukārt vakara pieņemšana notika Baltā nama administrācijas savrupnamā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!