Foto: Privātais arhīvs

Par priecīgiem jaunumiem pavēstījusi amerikāņu basketboliste Andžela Tisdeila - viņa un viņas sieva, Latvijas basketboliste Sabīne Niedola ir otrā bērna gaidībās.

Andžela Tisdeila sestdien "Instagram" platformā publiskojusi attēlus no ģimenes fotosesijas, kurā viņas kundze Sabīne Niedola redzama ar grūtnieces vēderu pēdējā trimestrī.

"Mūsu ģimene kļūs kuplāka ar vēl divām jaunām pēdiņām," vēsta Tisdeila, gaidāmā mazuļa vecāks.

Sirsnīgajā fotosesijā piedalījies arī Andželas un Sabīnes pirmais bērns – dēlēns, kurš pasaulē nāca 2020. gada sākumā. Nu puisēnam jau drīzumā būs brālis vai māsa; laulātās draudzenes pagaidām nav atklājušas otrā mazuļa dzimumu. Jaunās māmiņas instagramā apsveic daudzi viņu draugi un atbalstītāji.

Jau vēstīts, ka šogad Niedola un Tisdeila atzīmēja četru gadu jubileju, kopš abas ir precējušās. Tas notika Vācijā – valstī, kur atļautas viendzimuma laulības. Dāmas apprecējās 2017. gada 17. novembrī, taču publiski par šo faktu Niedola paziņoja tikai gadu vēlāk.

1991. gadā Liepājā dzimusī Niedola ar par sevi nedaudz vecāko Tisdeilu satuvinājās, dzīvojot un spēlējot Vācijas klubā "Royals". Patlaban pāris dzīvo Kalifornijā, ASV.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!