Foto: Vida Press
40 gadu vecās Lielbritānijas TV šovu vadītājas Karolīnas Flekas ģimene atklātībā nodevusi vēstījumu, ko sieviete bija rakstījusi janvāra beigās, taču pati tā arī nepubliskoja.

Ierakstu Fleka veica "Instagram" vietnē, taču konta uzstādījumos norādījusi, ka to izlasīt var tikai daži viņas tuvākie draugi un ģimenes locekļi.

Ar nelaiķes mātes gādību tagad šis ieraksts nonācis raidsabiedrības BBC rokās, jo "es gribu, lai cilvēki to izlasa," paudusi Flekas māte.

Vēstījums sniedz ieskatu par iemesliem, kādēļ britu auditorijā tik iecienītā TV šova "Mīlestība sala" vadītāja pagājušās nedēļas izskaņā pati sev atņēma dzīvību.

Ģimenes publiskotajā Flekas ierakstā vēstīts, ka "visa mana pasaule un mana nākotne ir sabrukusi", liekot noprast, ka runa ir par viņas arestu un tai sekojošu tiesvedību saistībā ar uzbrukumu draugam Luisam Bartonam.

Karolīnai Flekai decembra vidū izvirzīja apsūdzības uzbrukumā pašas draugam. Pirmajā sēdē Fleka savu vainu atzina un tika atbrīvota pret drošības naudu līdz martam, kad bija paredzēts tiesas procesa sākums. Tiesībsargājošās iestādes Flekai aizliedza līdz tam laikam Bartonam tuvoties un ar viņu kontaktēties.

"Daudziem citiem arests par uzbrukumu būtu ekstrēms veids, kā piedzīvot garīgu atmošanos, bet man tas skaitījās normāli," vēsta mirusī slavenība, "es visu mūžu esmu ignorējusi daudzās stresa situācijas, jau vairāk nekā desmit gadus dzīvoju ar kauna sajūtu par dažādiem toksiskiem viedokļiem attiecībā uz sevi. Uzskatīju, ka tā ir darba sastāvdaļa," raksta Fleka un turpina.

"Sarežģījumu paslaucīšana zem deķīša manā dzīvē joprojām pastāv, un, ja to paklāju paceltu uz augšu, tur apakšā būtu tikai kauns un pazemojums," vēsta šovu vadītāja.

"2019. gada 12. decembrī mani arestēja par uzbrukumu draugam. 24 stundu laikā sabruka mani pamati zem kājām, sabruka visas sienas, kuras sev apkārt ilgi biju būvējusi. Es pēkšņi atrados uz skatuves, kur visi mani varēja vērot.

Es vienmēr esmu uzņēmusies atbildību par to, kas notika tajā [uzbrukuma – red.] naktī. Bet patiesība ir tāda, ka tas bija negadījums. Es neesmu varmāka! Mēs strīdējāmies, un tas notika... Negadījums notika. Foto ar asinīm, kuru kāds notirgoja avīzei, bija manas asinis, un šāda rīcība mani ļoti sarūgtināja.

Kopš tā laika esmu emocionāli sagrauta. Iemesls, kāpēc par to runāju, – jo mana ģimene vairs nevar šo izturēt. Es nespēju katru dienu pavadīt noslēgtībā, pildot [tiesas] aizliegumu ar daudziem cilvēkiem netikties un nerunāt.

Es atvainojos ģimenei un draugiem par to, kam viņi spiesti iet cauri manis dēļ. Es pat nedomāju par to, kā atgriezīšos darbā un karjerā, mani vairāk nodarbina, kā atgriezties ģimenē un pie sevis," vēstījusi pašnāvību izdarījusī Fleka.

"Delfi" jau ziņoja, ka sestdien savā dzīvoklī Londonā 40 gadu vecā Karolīna Fleka atrasta mirusi. Ģimenes advokāti apstiprināja, ka viņa izdarījusi pašnāvību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!